Friday, November 18, 2011

Sesi bergambar lepas taikai berakhir :)

Masih lagi cerita pasal di toyama minggu lepas..masa taikai bola tu..macam biasa la lepas habis main mesti ada sesi bergambar kan..so just nak letak gambar2 yang di ambil lepas game tamat..oh ye, pemenang taikai kali ni johan pasukan kosen..diorang memang hebat la..tiap2 taikai pun jadi johan..huhuu..kedua pasukan toyohashi..

masa penyampaian hadiah

team fukui
me and hubby
team fukui lagi
gambar ramai2..erkk terselit jugak aku..hak2
with yana.thanks for the kebab :)
2 couples :)
me and yuki
geng2 orang lama.hehe

Sesi bergambar memang seronok kan..heeee..aaa hari ni hubby kena buat presentation pasal project dia dan jugak pasal malaysia dekat satu sekolah menengah dekat area takefu..gambatte nee hubby chamm^^ semangat bangun pagi2 nak sediakan slideshow tadi..hope semua berjalan lancar la..heeee~

Aku pulak patut nak g join ada satu aktiviti shaberiba hari ni..first time nak pegi..tapi sebab taktau tempat dia betul2 kat mana..pastu hubby pulak takde..macam susah pulak nak g..kesian pulak dekat member orang thai tu..dah ajak dah..siap cakap nak tunggu dekat depan shiakusho lagi..lagipun dekat shaberiba tu ada aktiviti masak2 makanan thai hari ni dengarnya..tapi kalau masak daging takleh makan jugak pun kan..aa takpe la kot..nanti next monday hope boleh join la aktiviti diorang tu..huhu..aaa patut dah kena stat belajar naik densha sendiri dah ni..senang sikit nak bergerak sendiri ke sana sini kan..huhuu

Okla..jya!

p/s: oh ye..otanjoubi omedetou to syaima yang ke 2* heeee..moge cepat2 tere nihongo pastu leh cari keje dekat nihon ni^^

Satu lagi kan..pagi tadi dlam kol 4 pagi camtu ada jishin@ gempa bumi dekat sini..memang kuat..M4.8..sampai terjaga dari tido kitorang..seriyes kowai @ takott..tapi kejap je la..lepas tu sambung tido balik.hehee..hope lepas ni takde dah la jishin dekat fukui ni..Amin..

19 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

shawl yuki tu cam comel

:D

aReLaN said...

team mne mng???

Kamalia said...

good luck- ur mr hubby chamm.:)

ZYASH said...

Banyak jer aktiviti anum kan..tak bosan life kat sane...ceria bersama suami tersayang...e..ceh..ceh...huhu

Syaima' said...

awww thank youuuu for the special mention in your famous blog!hehe.doakan i dpt miracle bangun satu hari terus tere nihongo tauu.haha.btw i ada shawl mcm yuki tuh hehe

CintaZulaikha said...

uishh, serem plak dgr gempa2 bumi nih. hope ok2 ajer kat c2..

Asmara said...

biasa budk2 kosen ni terror. hehe.. eh sorang bunga je ke wakil fukui? :D

Rai said...

best nya ada aktiviti masak2.. macam drama at home dad lah pulak.. haha..

first time merasa jishin kat nihon masa tengah tido..goyang sempoi je.. tak teringat nak keluar rumah pun sebab mengantuk gila.. hampeh betul..haha..

cik zila said...

"gambar ramai2..erkk terselit jugak aku.." hehe, kak anum je pkai sweater wrna pink.. :)

sweet je kwn kak anum.. yuki-chan..

amin.. harapnyer mcm tu jugak, xde jishin kn jepun..

Tentang Kita said...

uurrkk...de gempa ek....seramnyer la.....semoga hepi sokmo yer anum

Saiazuan said...

hmm next time kena letak me in your hubby's team.. huhu

rosmina samin said...

Gamboo cantik ;)

Soo Hae Daa said...

tkutnya de jishin...moga dilindungi Allah selalu..aminn

laskar pelangi said...

cantik2 gambar tu semua:)

umie naziera said...

ambih..comey2

sabar kagawa japan said...

comeyyy anum dgn hubby...ehhee sonok je nmpk time samui2 gitu kan..

vincenzo carlone said...

Nice blog :) gossip

adib syazwan said...

team fukui nombor berapa ya?

Farhana Basri said...

more activity, less boring.. hehe :) sejuk kan? agaknya berpeluh x? hehe