Thursday, December 1, 2011

Berkoyou sampai ke gua @ Natadera

Heheh..boleh pulak berkoyou sampai ke gua kan..cerita di Natadera hari tu lagi..erk kalau boleh nak cerita satu2 dekat tempat tu..so dah berjela2 entrinya..erk nak letak gambar je sebenarnya..huhu..lepas jalan dekat area tasik dekat entri before ni kan..last2 sampai ke area kena mendaki la pulak..curam la jugak..jalan tu kecik..and kalau la terjatuh ke bawah..erk mintak simpang la kan..tinggi lak tu..risau jugak sebab rasa kasut yang pakai hari tu macam licin sikit..huhu.tapi ok je sampai ke atas..

Tengok family yang mendaki siap bawak anak kecik u lagi la..risau je tengok.ingatkan ada apa la dekat atas tu kan..rupanya ada macam gua kecik je..takde ape pun..tapi view memang cantik la..boleh nampak dengan jelas kawasan dalam natadera tu..


Tak lama sangat pun dekat atas tu..lepas amik gambar turun balik..time nak turun ramai pulak yang nak naik..tapi budak2 kecik macam excited je nak mendaki naik kan..suka la sebab konon2 macam adventure gitu kan..kita yang besar ni pulak cuak..heheh..maam mana nak daki gunung fuji nih..hahaha..

Jya!

p/s: oh ye..start dari entri ni kitorang dah tukar lens fish eye..tu gambar jadi bulat2 pulak..saja nak pelbagaikan gambar :)

Welcome december too..cepatnya masa berlalu..sejak jadi surirumah ni.rasa masa seriyes berlalu sangat cepat..kalau time keja dulu rasa lambatnye laa masa berlalu..huhu..

17 comments:

CintaZulaikha said...

kat gua pon nampak cantekk.aishhh, jelesss nih

azam said...

so cantik.....bestnyer......

♥ HanaHyun ♥ said...

seriously mmg cntik!! ntah ble la dpt pegi sne..huhu..

mars mell-o said...

such a magical place :)

aizamia3 said...

cantik.. indah sungguh ciptaanNYA.. warna pokok yang berwarna-warni..

Tentang Kita said...

awesome.....bestnyer klu dpt tempuh saat2 indah camtu

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

alolololo kawaii nyer pics uols tue ngan ur hubby ....innocence gituew

Kamalia said...

cantik..
suka tgok hasl dr fish eye..tp,lom ade ongkos nk belinya..

rara pinkmafia said...

kaler pokok dye mmg mcm2 kaler eh.hehehe.hmm tu lah kan,mmg cepat sgt masa.

TiTi said...

cantiknya tempat ni!! :D

ariana said...

Tempat dan org dah mmg cantik, tambah ngan kamera mahal..mmg superb..

umie naziera said...

wow nak daki gunung pulakkk..gd luck

nur amalina athman said...

suka betul tngok gambar2 akak..
nice view..:)

Saiazuan said...

i love the color of the leaf.. :D

Nadiah Sidek said...

autumn cantik, kan? sekarang kat sini pokok dah botak dah. hee~

MiSz fiFiEyQa said...

Sy tak pernah pegi gua....mesti best kan masuk gua...

ZYASH said...

Gambar2 ne semua cantik, banyak kali masuk blog ne, ngk entry yang same pun tak jemu. Gambar cantik,....Cuci2 mate jap..huhu