Tuesday, December 6, 2011

Jalan2 di Kakusenkei@ Yamanaka Onsen


Gambar dekat bawah ni, dekat area yang kitorang pergi tu..yang cantiknya area tu ada air terjun..rasa nak terjun je tau..tapi dah konfem2 laa air tu sejuk kot..huhuuu..mampu tengok je la..heee..time tu pun kalau tengok daun banyak yang hijau2 lagi..yang dah oren2 pun banyak..time sekarang ni taktau la pulak kan..dah luruh kot..

ramai jugak orang
cantik sangat
menapak sikit nak amik gambar dekat area bawah tu tadi walaupun takde ape sangat pun.huhu

Next lepas tu jalan2 kejap dekat pekan dia..kecik je pun pekan dia..sambung dekat next entry nanti..Jya!

19 comments:

-hazen said...

nice pic!

teringin nak ke sana.

CintaZulaikha said...

90% dlm pic2 puan anum musti ada gambo pokok..tp tersangatlah cantekk..suka tau bila tgk2..:)

LaLa said...

pokok yg ada bungan wane purple tu pokok apa ek? yg kat dalam gambar kat header tu, cantik la...

Munnafendy said...

msti sejuk gile air sungai tu kan?

Tentang Kita said...

so beautiful...termasuk anum jgk

aReLaN said...

gmbr2 kt sni slalu menggamit kenangan silam.hahaha

Saiazuan said...

cantik la sungai dia :D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

anum pernah masuk onsen kat sini???
badan mmg rasa fresh taw
but jgn masuk public onsen sebab x der privacy dah la kena vogel even sesama gurl maluuuu oiii....dulu ai pernah stay kat otel di fuyushima then merasa la onsen kat situ....best!

Hanis MY said...

sukanya jenjalan tempat mcm ni i loikeee...

eh jelesnya tempt tak sejuk.. tak bukak danbo lagi? pengsan!!! sini sejuk melampau tapi yuki toet je hehe...

[fArAh aLiAs] said...

ehem2. farah datang nak mintak tolong. support farah untuk giveaway nisakay!! please yar.. :)

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/12/ultimate-year

umie naziera said...

comeyla dua2

Ain SSB said...

woahh cantik sungguh la tempat ni! <3

mas saari said...

cantiknya musim luruh, kalaulah kat malaysia ada camni..

Asmara said...

betul la kan anum. konsep tempat jln2 dia sama je, hihi.. ada jmbatan sungai, pokok cantik. hehe..

Rtp Farra Arisha said...

cool banget waterfall nya :D i'm gonna go there too. i see many more great places in japan and i wish i could be there very soon!!! hihihi.

Zatul Fakharuldin said...

sye bace blog akak ni just tgk gamba je.jepon sgt cantiiikkkk ! ! !

Syaima' said...

lol ajk kamera. haha.

Liyana Zahim said...

omelnye akk.... omelnyyeeee!! huuuu... best kan dok sne. berdua huby lak tu.. oh bhgianya..

Soo Hae Daa said...

comelnye tmpt nih...tingin nk p jepun gak..!!