Tuesday, December 6, 2011

Pekan yamanaka onsen

Sambungan entri sebelum ni..jalan2 di area yamanaka onsen.haritu tengok pokok2..kali ni entri tengok2 pekan dia...
sapa setuju cakap pokok ni comel?? 

Pekan yamanaka onsen..pekan kot sebab kecik je..tapi nampak cantik pekan dia..huhu

Oh ye..ade satu tempat tu..tapi tak snap gambar pun..diorang buat macam tempat orang boleh duduk la..tapi boleh rendam kaki sekali..dengan air panas ni la..macam best je..sejuk2 pastu rendam kaki dekat air panas..tapi ramai pulak orang and malas nak kena bukak stokin, kasut bagai..so tengok jelaa...heeee

Jya!

19 comments:

Hanis MY said...

tula omiyage harga agak standrd kan walopun kat pekan kecil, takpe next time rendam2 kaki k...

CintaZulaikha said...

omg...menariknya dapat jalan2 kat c2..

Soo Hae Daa said...

anum, jinja tu ape?

delarocha said...

cantik dan bersih pekan tu.. teringin pulak nak pegi.. hehe

nur amalina athman said...

pokok atas tuu mmg cantik..cantik daun tuu..:)

MiSz fiFiEyQa said...

oohhh...boleh terus minum ke air tu??macam air mineral semulajadi la ea..

HaFizaH aYu said...

pokok tu cntik laa...hurm org pompuan nih mata dia berseni ckit haha,syok tgk akak dpt jln2 slalu

Rozuan Ismail said...

bersih betol pekan diorang ni kan

Nadiah Sidek said...

cantik pekannya

TiTi said...

wah bestnye, pokok tu mmg unik sbb daun warna kemerahan jambu gitu hehe pekan kat sana nampak cantik dan bersih, tp tak ramai org ek? :D

dhiera said...

rumah2 dia nampak sangat klasik~ suke!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

omiyage rasanyer sen yen lebey khen 1...x banyak beza sgt rasanyer.

Teratak Hami said...

Memang cantik pokok yang kat atas tu. Kena pulak background yang kayu hitam.

Anum tak masuk onsen ke?

umie naziera said...

tecik n comey jer pekan dya..

Liyana Safra Zaabar said...

mecca kirei !!! ~

aizamia3 said...

pokok tu biasa je tapi sebab warna dia buat pokok tu nampak cantik.. ;)

pemandangan kat sana menarik.. suka dengan tempat minum air panas tu.. ;)

mamaNoriz said...

mmg comel pokok tu...

ala, biasalah lelaki mmg tak reti nilai yg cute 2 ni...hahaha

Nini Hartini said...

cantiknya kawasan pekan tu... mcm negara omputih pulak. hehe... teringinnye nak pergi.

Miszyuyu said...

kak anummm rendu k.anum hmmm..nti jumpe2 kt twitter ye.. ;*