Thursday, September 29, 2011

Suzuki ajak bergambar :)

Salam

Hari tu suzuki ni pun kitorang hangkot same sekali..aaa hubby yang semangat nak bawak diorang..saja nak ambik2 gambar diorang je..oklaa..takde ape nak diceritakan pun..saja nak letak gambar yang hubby ambik ni je^^










Ada lagi gambar suzuki ni bakal menyusul.heeeee^^

Thanks for reading.
Jya!

Wednesday, September 28, 2011

Kincir angin

Kincir angin atas bukit :)







Jya!

Tuesday, September 27, 2011

Fuusha dan permandangan atas bukit

Salam


baru jalan sikitt dah nampak fuusha..excitedd...
semakin besarr..lebih excited...
dah ade bawah fuusha..sukaaaa^^
cantik kan..
nice vieww^^

Banyak lagi pic.sambung next entri lagi la k..heheeee^^

Thanks for reading.
Jya!

Monday, September 26, 2011

Taman permainan atas bukit (^_^)

Salam

Sambungan entri sebelum2 ni..dekat tempat bbq yang kitorang pergi ni takde ape pun sebenarnya..just boleh tengok view yang cantik..lepas tu rumah comel belakang tu taktau la rumah ape..nak kata chalet macam bukan pulak.heeee..tapi nampak cantik sebab boleh nampak kincir angin sekali dekat situ.dalam gambar dekat bawah ni gambar kincir angin tu tak berapa nampak pulak..sebab macam terang sangat..kalau tengok betul2..memang ada sebenarnya..and berhampiran situ jugak ada taman permainan kecik..so saja ambik2 gambar dekat situ before nak gerak ke tempat lain..

Motif gambar dekat bawah ni saja nak tempek je.heeee^^











Kecik je tempat ni..kejap je dah habis pusing..lepas tu kitorang singgah tempat lain pulak..update dekat next entri pulak k :)

p/s: tengah sangat2 bosan sekarang ni..huhuu..hubby baito lama sangat dari pagi..isk2 (T_T)

Thanks for reading.
Jya!

Sunday, September 25, 2011

Jalan-jalan atas bukit :)









Baru letak sikit gambar rasa dah berjela2 dah gambar..huhu..so setakat ni duluu..dekat next entri nak tempek gambar lagi..heeeee^^

Thanks for reading.
Jya!

Saturday, September 24, 2011

Today's outing (^____^)//~

Salam

Just nak upload beberapa keping gambar jalan2 hari nih..tempat yang sangat cantik..thanks hubby sebab bawak jalan2..huhuu~~Tapi tak sempat nak cite banyak2..ade orang nak tengok bola la pulak..ni pun tulis blog laju2..huhuu..





Next entri la baru cite panjang2.

Thanks for reading.
Jya!

Tuesday, September 20, 2011

Sejukk + suzuki + char kue tiaw~

Salam

Hari ni taktau nak cite apee..hee..cuaca hari ni sejuk betul berbanding biasa..suhu sekarang dekat fukui ni 25.3 celcius- suhu bilik la..suhu cam ni ok la..takde la panas sangat..sejuk sangat pun tak jugak la..kalau sejuk sangat macam fuyu@ winter tu tak tahan pulak.menggigil2..heeee..ni suhu lebih kurang macam dekat genting/cameron gitu la kotnya..heee..suka2..huhu

Aaa hari ni saja nak upload gambar yang hubby ambik aritu je..biase la kalau dah datang mood rajin dia nak snap-snap gambar kan..haha..wife die pulak tolong upload je la..hari ni rajin sikit..edit la sikit2..biasa malas..dah lama tak edit gambar..takde mood kate orang..haha..hubby kata nama depa ni suzuki..erk macam nama motor pulak kan..ape2 je la..heee~











Pic last sekali tu, suzuki ni tolong masakkan char kue tiaw tadi.heeee..tapi tercomot-comot pulak nampak dalam pinggan tuh..heeeee..sedap di makan panas-panas..oklaa..

Thanks for reading.
Jya!

p/s: Sapa2 berminat nak dapatkan header free yang cantik dan comel..jemput la join GA kak ayu ni...klik SINI kalau nak join..cantik tau header kak ayu buat~~untuk 2 orang yang bertuah je^^

Sunday, September 18, 2011

Jalan-jalan Mitsui Outlet Park, Shiga

Salam

Khamis yang baru ni, kitorang pergi ke Mitsui Outlet Park ni..saja pergi weekdays..sebab malas nak ramai2 orang..heee..first time pergi outlet ni..outlet ni dekat shiga..lebih kurang 1 jam 45 minit je dari fukui ni..takde la jauh sangat kan..heee..tapi nak pergi selalu pun tak bole jugak..pokai nanti..huhu..sangat best sebab banyak jugakla sale..huhu..rambang mata nak beli itu dan ini..tenkiuuuu hubbyyy sebab belanja macam2..huhu..lepas ni kena baito rajin2 balik..heheh :D

Kitorang pergi satu kereta, 5 orang..me , hubby and kouhai2 hubby..diorang yang lagi bertiga kejap je shopping..aku la yang lamanya..biasa la tu..dah ada peluang shopping, nak try itu dan ini..hehehe..lama pulak diorang kena menunggu..heee..tapi nasib baik kali ni tujuan memang nak ke outlet je..so boleh la lama sikit..heeee~~

jom tengok gambar yang hubby snap nih^^



















Sangat seronok sebab untuk diri sendiri dapat 3 helai baju baru untuk autumn nanti..yeayyyy :) Sayangggg hubby chammm..heee :)

Okla..thanks for reading.
Jya!