Wednesday, January 18, 2012

1 year has passed

Random 2011 pic :) 

1月
2月
3月
4月
5月
6月
7月
8月
9月
10月
11月
12月

Jya!


 

24 comments:

Lulu Caldina said...

mesti rindu Malaysia kan...

Entri terkini Lulu-Pages...

Princess Feyqa said...

mesti japan bestkn dr korea hehe

Rtp Farra Arisha said...

subhanAllah, indahnya pemandangan, sejuk sangat mata memandang!

nur amalina athman said...

cantik, indah....:))

mas saari said...

kenangan terindah ni kan? sekali seumur hidup..

ADEEYA said...

Bestnyaaa! :D

cik dila said...

alhamdulillah dpt merasa hidup di negara luar. teringin nye nak dpt rasa mcm akk jugak,hehe..

aReLaN said...

ii na~~~ato 1 nen kaa???tanoshinde ne

saharinasaharudin said...

bestnyaaaa.nak dduk japan jgkk.nak rasa hdup kat negara org :) bl akak blik msia for good?

Cikpuan rara said...

roller coster dye mengerikan.

kueh bakar said...

bulan 10 gmbar tak best.haha

laskar pelangi said...

indahnyaaaa pemandangan kat sana...

rosmina samin said...

Snow man I loike :)

Aina said...

hi anum, sehat?lama x melihat jepun dari lensa awak. sangat cantik.

dah setahun, kejap je kan.tp banyak kan memori yg dapat anum captured kat sana.once dah balik malaysia nnt mesti rindu kat all those moments kan:)

nsr said...

salam'alaik..kak nak copy gambar bunga sakura boleh?..;)

umie naziera said...

kenangan!kenangan!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

owh dah setahun la ye di perantauan? :D

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

owh dah setahun la ye di perantauan? :D

Anonymous said...

nice ..Japan sgt cantik!

yuyuk ni xley nk sign in blog kt opis nti jd ketagih hahaha =)..on la tweet kak skali skala..kangennn

Hanis MY said...

Suka gmbr Sakura...

annshana0706 said...

cantek nyer pmandangan kat jepun...bila la nak realisasikan impian nak ke sana. .

Nursyahira izzati Ngadimon said...

cool !!!!!!!!!!!!! :D

Atashi In Hiroshima said...

niceeeee :)

caliph shuriken said...

koleksi pic yg menarik ^^