Sunday, January 8, 2012

Aktiviti mengeringkan baju


Musim sejuk ni kalau keringkan baju dalam rumah tak kering la jawabnya..kalau kering pun macam tak berapa kering..lembab2 macam tu..memang takbest nak lipat baju.

bakul kitorang la tu yang putih tu.hihi

nak basuh baju pun ada jugak..belah kanan tu..sabun bawak sendiri la.heheh

200yen je untuk 24minit..ni lagi murah dari yang dekat dengan rumah tu.hehe

kanan yang panjang tu heater..mula2 tak perasan.best gila duduk dekat2 dia..panas je..dah la sejuk kan.heheh

Jya!


8 comments:

C!K NoRa said...

Kak... terima kasih invite saye... yeayyy... ;P

Syaima' said...

hehe aktiviti setiap weekend kitorg.tapi bukan time fuyu je, all year long. haha. malas jemur kain ;p

yusmEa said...

rajinnya p bwk baju nk keringkn. ktrg sidai je dlm rumah dkt bilik yg bukak danbo. hehe..jimat2

rosmina samin said...

Tx Anum... ;)

Miszyuyu said...

yuhuuuu sy dh bole msuk ni=)).. mahal x mesin kering?

Rozuan Ismail said...

huhu.dah macam dobi je.tapi,macam tak de tuan kedai je.

Ikr@m said...

wah..template baru.nice.

umie naziera said...

naseb baik ada tmpt pengering cmtu kan