Tuesday, January 10, 2012

Breakfast @ Miyama Shinrin Onsen

Sambungan entri dulu.kali ni nak tunjuk pic masa breakfast keesokan harinya. Makanan nampak simple tapi mengenyangkan. Ada yang saya pun tak ingat nama dia sebab baru first time makan.heheh

 




Ada nasik sekali tapi takde dalam pic.air macam biasa ocha @ green tea..nampak macam ikan kering kan tu tapi bukan pun.hehe

Jya!

12 comments:

Syaima' said...

breakfast jepun mmg banyak kan. tapi takleh lawan nasi lemakk.haha ;p

Ijah EmoTemo said...

igtkan ikan kering tadi heheheh

Aishah Jahirah said...

ha ah dah macam ikan masin...hehee...

rosmina samin said...

kalau bukan ikan kering apakah itu Anum? ;)

mama maman said...

hai anum..
thank 4 invite.. dan perasan dah tukar baju nmpk.. lawa..:)

sailaaf said...

ingatkan ikan kering. abis tu apa yer?hehe

umie naziera said...

tengok makanan tetibe lapao balik..

Rozuan Ismail said...

kecik2 je makanan dia.kenyang ke?

Norhazira Mohammad Ikhir Juhari said...

1set tu bape.. nampak cm xkenyang je lau mkn.. huhu.. t0l kate @syaima... xley lawan nc lemak kite..huhu

ziera joe said...

best kn dpt mlawat ngare 0rg.. matahri terbit lak tu.. huhu..

Asmara said...

side dish dia mmg mcm2. org jepun zaman dulu kekurangan makanan sbb tu lauk x byk, lebih sayur2 jeruk je. hehe..

Miszyuyu said...

comel2 la dgt mknan jepun ni knn!xpuas sy tgk