Tuesday, January 10, 2012

Omiyage@ souvenir

Omiyage dekat tempat onsen yang kitorang pergi tu. kecik je kedai omiyagenya. Tak beli apa2 omiyage pun sebab macam malas pulak.haha Ambik gambar je.


Gambar last tu macam tunjuk bye pulak.hihi

Jya!

 

21 comments:

Rozuan Ismail said...

amboi,comel2 omiyage kat sini walau kecik2 je

Rtp Farra Arisha said...

i wonder why i'm so in love to see many kinds of souvenirs ckckckckck :)

Aishah Jahirah said...

kedai cenderahati ye...keychain tu mcm mnrik je...

nur amalina athman said...

comeii keychain kucing tuu..:)

Asmara said...

harga omiyage mana2 pun sama je kan. tp ok la buat kenang2an. :D

Jerr said...

owh name die omiyage :)

sue-sama said...

alalal, comei kucing tu lambai..tp kak anum, tu tuhan die ke..yg kucing lambai2 tu..salu nampak besa gedabak kat setiap kedai...tp nihonjin xpercaya tuhan..adeh

umie naziera said...

comey comey la barang dkt kedai tuu

saharinasaharudin said...

comels comels la souvenir kat Japan. :) nak satuuuuuu :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

comel yg last2 tu, ^^

aDiB sYaZWaN said...

very the nice!
blog akak ni adalah antara blog peribadi yang sangat menarik!
bila lah nak jadi femes macam akak!
hehehe

cik dila said...

comel nye kucing tu... ;)

aReLaN said...

omiyage choudai~~~

Cik Lia Lomi said...

wah souvenir!!..teruja sat..heeee

ZYASH said...

Cantik la kucen tu...chumel...

dhiera said...

gambar 1,2 dgn 3 nampak macam makanan~

kucing tu comel!!

CintaZulaikha said...

ha a lah...hehhhe

adarnadzmie said...

byknya souvenir... comel2 belaka...

mas saari said...

comel-comel belaka!

Ain SSB said...

Comel gambar yang bawah sekali! I love looking at your pictures! :)

Dalila Hamid said...

keychain... cute2