Friday, January 13, 2012

Perjalanan pulang

Dari tempat onsen nak balik ke rumah kena tukar 2 densha@tren
ichinami eki ke fukui eki ke fukuidaimae eki
Tambang cuma 320yen+150yen=470yen sehala.tak mahal mana kan.




Jya!




  

13 comments:

Hanis MY said...

nak pg rumah anum la huhu bilalah agaknya...

umie naziera said...

tingin nak naik train lagiiii.. :(

Asmara said...

dekat sini ada densya guna arang kayu lagi, belum pernah cuba. nnti nk try tapi densya tu jalan sekali sekala. nampak best dan aman je kan. :D

Aishah Jahirah said...

wah salji....

Ikr@m said...

bestnya..

nur amalina athman said...

saljisalji..:)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kirei yuki di sana sini
weols kat sini blm turun lebat lagik this year....

p/s::ai dah update recipe kat blog....sebab ramai request ngeee

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

klu x silap, tren diorng ni laju2 gak an? kalah ktm msia..hehe

Adylia Qarissa said...

zuan buat lawak ker?? hahaha..agaknya zuan teringin sangat naik tren nie, baik zuan naik ktm jer laa..


bestnya duduk kat sana kan..ada salji..apa yang ada kat sana tak sama kat sini...bertuah badan! :)

I`mulan said...

ichinami eki ke fukui eki ke fukuidaimae eki : apakah maksudnya?
hehe...

Mulan Maseirra

mas saari said...

tebal jugak salji..

Nini Hartini said...

subhanallah...cantiknye kak... akk kalau amik gambar guna hp ke dslr?.

Teratak Hami said...

Sejuknya !!! Terasa2 kesejukkannya.