Thursday, January 12, 2012

Random pic @ Miyama shinrin onsen

Cakap ke onsen@kolam air panas tapi tak tunjuk pun onsennya kan.bukan apa masuknya sekali je.and time tu tak bawak kamera.pegi lagi sekali dia dah tutup.huhu

ni la bilik onsennya.ni yang private.so kecik sikit.gambar luar je.dalam x dpt ambik.huhu
kena bukak kasut and pakai trompah nak ke bilik onsen tu.
erk ni tatau la apa.haha
ada air terjun kecik.
tak pegang pun airnya.mesti sejuk!
mr.anpanman pun ada.haha
ni onsen yang ramai2 tu..tapi tak masuk pun sebenarnya.pinjam gambar dekat website dia.huhu


Gomen laa gambar onsen yang privatenya tak nampak.nampak pintu je.hihi.tak masuk onsen yang ramai2 tu pun. Biasa je biliknya..tak cantik macam onsen dekat sini pun..huhu

Yang lain2 tu random pic je area onsen ni..saja2 snap.
Jya!

17 comments:

nur amalina athman said...

LIKE LIKE LIKE..:)

ZYASH said...

Dah lama tak singgah kat blog ne.. Wah... tempat menarik la...

Aishah Jahirah said...

cantik air terjun tu....;p

Rozuan Ismail said...

cantik sungguh.dah banyak entri pasal onsen ni.hoho

azam said...

best ni....kalau musim sejuk macam kat jepun sekarang...confirm penuh kan??

Kamalia said...

Takpe,nanti pegi lagi ambik gambar ye..
Tak sanggup nk mandi ramai2, malu..hihi

Asmara said...

oh kachiwa.. hehe.. xpe saje je, ingt nak tengok anum berendam. wahhaha.. kepala sejuk badan panas, onsen best kan! tp jgn masuk dgn golongan nihonjin nnti 44 hari gelap hati. hahah..

CintaZulaikha said...

suka tau, salu ja ada tpt yg menarik tuan belog dah gi..jelesss..

Cikpuan rara said...

kalau dpt mandi tu mst best kan.

Hanis MY said...

suka mini otaki tu, baru tahu lepas baca komen kak as tu ye ke gelap hati huhu... nasib baik sebelum ni masuk yg private dgn hubby...

umie naziera said...

comeyla air terjun tecik tuu

adarnadzmie said...

sekali sekal masuk mandi berendam di onsen mesti bestkan...hehe
air terjun tu cantik sgt...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

cantek view
onsen terjah waktu fuyu mmg terbaek leh berendam kat citu

aReLaN said...

hmmm...best je nmpk.asal la ktorang tak pernah plan gi onsen dlu ek.hahaha

Miszyuyu said...

ehhhh xbeku lak air tuuu?

Zaza Fakharuldin said...

nak pi osen jugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak.

alexa yussida said...

akak!!bila publickn nih?da lama yus x bw mana2 blog sampaikan xsdr akk da on,twitter pon xbukak..ke sbb akk invite sy jd sy leh bukak ni..hehe..onsen saya baca osemmm...mmg awesomeee:DD