Tuesday, January 24, 2012

RANDOM PIC :)

Just nak share gambar yang di ambik semalam je
Dekat area kelas tu jugak huhu


Jya!

14 comments:

Izzati Tatie said...

subhanaAllah.cantik!

caliph shuriken said...

mcm taman pahlawan silam jaa ^^

laskar pelangi said...

wah!! nampak bersejarah jer dengan pahlawan tu semua:)

cantik gambar tu semua~~

nur amalina athman said...

nice2..:)

umie naziera said...

rajin akak amik gambar2 ni semua..memang naiss!

Cik TeN10 said...

comey2 je.. kl kt mesia tu sign board kdg2 tenggelam dgn iklan2.. mcm2 jenis iklan la siap berconteng la ape la.. huhu

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

bnyk gmbar menunjukkn tmpat2 cantik kat jepun.. trtanya2 kat celah mana leh ambil gambar yang tak cantik? huhu :D

Sunah Sakura said...

bestnye leh jenjalan sambil amek gambar...uhuhu

Hanis MY said...

i likeee... anum jln srg2 je ke?

dhiera said...

pemandangan jepun~ bukan semua dapat rasainya..

Why Farouk said...

baru je tgk bpe keping pic,dah rasa mcm excited nak pegi jepun.. aminnn

Naz ( ナズ ) said...

lawa sungguh.
thanks sebab sudi share gambar-gambar lawa tersebut kepada warga Malaysia.
:)

Ijah EmoTemo said...

cantik-cantik je semua gambar tu ;)

annshana0706 said...

kak, nak promote blog akak kat kawan kita, dia minat gak photography