Thursday, January 12, 2012

Ryokan@ inn

Bilik yang kitorang duduk time g onsen tu.bilik ni paling besar sekali dekat tempat ni.sebab kitorang berenam kan.so diorang bagi la bilik besar.huhu

our room
toilet+bathroom


bathroom

dari beranda luar

tv kecik pun ada
dekat beranda ni ada sofa+meja.boleh duduk2 tapi sejuk!
bilik ni besar sebenarnya.tak apat amik gambar full sebab bilik berserabut sangat.haha.meja penuh cekedis.

Gambar bilik macam tak banyak sangat sebab lupa nak snap.sebok bersembang2 je.hihi.lepas tu sebab haritu bawak lens 50mm so macam susah sikit nak ambik gambar.kena ambik dari jauh kalau tak, tak masuk sume gambar.huhu

Jya!

p/s: ni last entri dekat onsen nih.hihi

9 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah sorang lagi kat jepun..bestnyerrrrrrrr

umie naziera said...

bilik dyorang simple but kemas..just nice.. :)

MiSz fiFiEyQa said...

teringin nak rasa macam mana dok kat rumah org jepun..suke la ade sliding door tu..hehe

aReLaN said...

ii na~~~dulu suka berendam air panas dalam tab.hahahaha

ZYASH said...

Yeah..dapat berendam dalam tab selepas sehari kepenatan...best n syok.....!!!

Zaza Fakharuldin said...

serious best. tv tu bulak giler antique. kdt UK sume dah pkai flat screen. bgus jepon bgus !

jeBateja said...

banyak2 tempat...kita suka tang bathroom.....cantik....

Syaima' said...

i kalau duk hotel seboleh2 tanak ambik bilik yg mcm ryokan ni, sebab rumah pon dah mcm ryokan pintu tarik2 lantai tatami,almari doraemon haha nak rumah mcm u!

Cik TeN10 said...

time sejuk2 gini mmg best lah dpt masuk onsen.. rsa mcm xnk keluar je kan.. bathroom dia sgt cantik !! tp kan tak penah lagi la masuk onsen.. rendam2 kaki gurai penah la.. hihi