Wednesday, January 11, 2012

Sekeliling onsen

Just nak share pic dekat area onsen ni..bangunan dia luar dan dalam..tapi bilik tak masukla.bilik onsen pun takde.huhu.cantik tempat dia.tapi sejuk la sebab tengah winter ni kan.Nak ke bilik memang kena menapak jauh and kena naik banyak tangga.


Rasa nak pegi lagi sekali.huhu
Jya!

22 comments:

laskar pelangi said...

bestnyaaaa lau dapat main salji ;))

Rozuan Ismail said...

cantik yang teramat sgt

CintaZulaikha said...

cantekkk sgt...

Diana @ bilakukatacinta said...

sangat cantik Ok? jeles ni...huhu..takde rezki nak studi oversea.. Igtkan dpt buat master kat luar..tp kena buat dalaman jugak.. Pujuk hati..rajin2kan diri..pg conference...masuk proceedings..publish paper..baru boleh merayap..

dwaty said...

bestnya....

aReLaN said...

bestnya.asal la kat tmpt sye dlu takde ek.waaaa...

umie naziera said...

woot woot,cantiklaaaaa

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

ohsemmmmmmmmmm! rasa mcm nak beli rumah kat situ je.. huhu

nur amalina athman said...

cantikkk.....
mesti best kankan?:)

Asmara said...

X sabar nk tengok onsen dlm dia. :D

MiSz fiFiEyQa said...

uwaaa..lawa gile...the snow is falling...sejukk.sejuk..

Dalila Hamid said...

alahi.. cantik sgguh permandangan... bila la nk ke sana... main salji

Kamalia said...

Terasa kesejukkanya..
Mandi ramai2 ke mandi bertiga je?

Hanis MY said...

tak sabar nk tgk gambar onsen...

Soo Hae Daa said...

jelesnya...nk p sn jugak..!!!

anum, terus teringat cite korea, pe ntah tajuk cite tu..famly dorg uruskan rumah onsen cenggini lah kt jepun...eheheh

Naz ( ナズ ) said...

sekarang ni memang musim sejuk di Jepun ke? cantiknya pemandangan. :)

Cik Lia Lomi said...

best!, best!.best!...terasa pemandangannya cantik.

Miszyuyu said...

cantiknyeee rs cm kt bkt ceraKAH NI =))

jeBateja said...

2 3 kali den poei japan...tak pernah rasa waktu mcm ni....

teringin nya lah....harap2 dapat lah mcm ni ...sekali pun jadi le....


pos sekilo salji kat den...ahakz

rosmina samin said...

Cantiknyer...jeles lah pula huhuhu

nikoniko_mama said...

akak pun tak berkesempatan nk g onsen cam ni dulu..hukhukhuk... syabas..pandai amik gambar.. angle cantik2x.. ^ ^

Teratak Hami said...

nampak cantik. Mesti mahal ??