Tuesday, January 17, 2012

Sunset

I love sunset!


Jya!

19 comments:

YAYA AZURA said...

Nice pics!
I love sunset too!

Kamalia said...

me too..subhanallah,sangat cantik..
so far dpt ambik gmbr sunrise je;p

Asrul "iLham" Sany said...

romantik kannn :D

mas saari said...

akak pun suka! cantik sangat..

Rtp Farra Arisha said...

how lovely :) sunset can calm us at the same time :)

Hanis MY said...

subhanallah... kireiii na hari tu kan akak kena gelak bila bicara pasal sunset kawan mesia ckp mana ada sunset kat jepun sebab ni negara matahari terbit, bila tny kawan nihon, ada tapi tak fully nampak matahari tu terbenam betul... tapi seb bek ada gambar kat sini leh bg link kat derang... eh terpanjang plak komen haha...

saharinasaharudin said...

lawa la kak,boleh buat wallpaper :)

Asmara said...

cantik! pernah tengok sekali kat jepun ni, belah niigata nun. duduk tengah2 gunung tak nampak sunset sunrise. hehe..

umie naziera said...

sunset mmg cantikk

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

sangat cantek & mengujakan...like 500 kali...

cik dila said...

subhanallah... cantiknye...

Ain SSB said...

lawaa, SubhanAllah!

Ijah EmoTemo said...

i love sunset too ;)

nur amalina athman said...

nice..:)

MiSz fiFiEyQa said...

uwaaa..bestnye dapat tengok secara live sunset dari negara matahari terbit!!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

feel the sunset ;)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

only one word..canteekk!!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kirei

annshana0706 said...

pagi yang indah!!