Monday, January 30, 2012

Yuki oh yuki

Hari tu penah letak gambar dekat area eki tu.tapi masa tu yuki tak turun lagi.kali ni pic time yuki dah turun..dan jugak gambar2 yang searea dengannya.heheh

Dekat bawah ni betul2 dekat area eki je..


Ni pulak area depan kelas tu..suka tengok view time2 sekarang ni..sangat cantik..lagipun dekat dengan tasik tu kan..


Air dia bahagian permukaan dah beku..huhu


Ni budak2 baru balik sekolah..diorang jalan dalam group takde orang besar pun guide..sambil2 jalan sambil2 main baling yuki dekat kawan2..comel je..huhu


Hari ni pun yuki turun lagi..sejukkkk!
Bila sejuk asyik rasa lapa nak makan je.huhuu

Jya!


13 comments:

nur amalina athman said...

sangat cantik.

budak2 tuu beratur elok jer..hehe..:)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

kenapa nmpk mcm tak ada orang je kat jepun ni? huhu

aReLaN said...

bestla dapat rasa yuki camtu.wuuuu...betul ke dengar citer akan jadi lagi jishin besar kt nihon tahun ni???ki o tsukete ne

umie naziera said...

tasik dh nak bekuuuuuu..weahhh

Asmara said...

Anum test baling batu kat tasik tu, best tengok batu tu lompat2 nnti. hehe..
*mcm batrisya balik sekolah la ni, jln kaki dalam group sebelum sampai rumah, main yuki dulu. ;)

haslinda said...

comel nye budak2 tu... :)

Cik TeN10 said...

suke beg skolah diorang tu !! kt mesia takde.. hari tu tgk kt kedai hrga plg murah dlm 1 mang gurai.. !! tp comel dan ringan sesuai la utk bdak2..

kak mah said...

Cantik gambar...dengan salji.

mas saari said...

cantiknya yuki...putih bersih je!

Soo Hae Daa said...

View sgt cntik..!!

Soo Hae Daa said...

View sgt cntik..!!

Miszyuyu said...

wah air sungai beku! bole trun x situ kak? heheh

Bitt (double IS) said...

bestnyaa main yuki!