Friday, February 3, 2012

3rd yuki daruma


Semalam sambil menyelam minum air sebenarnye.
Erk.takde la menyelam sangat.sebab dah lepas menyelam baru minum air.hehe
Aaa.lepas souji kete baru buat yuki daruma.
Geram tengok yuki2 yang memutih tu.
Tapi agak susah nak buat sebab yuki dia lembut sangat.
Last2nya jadi la jugak..

Versi ganazzz
Versi kawaii
Macam alien pun ada
:)
Hidung bercabang 2

Nampak macam 2 yuki daruma berbeza.
Satu je sebenarnya cuma ubah muka dia
Sebab yang mula2 tu nampak menakutkan pulak.huhu

Jya!

24 comments:

nur amalina athman said...

ganas yg atas tuu..hehe..

tapi okay lahh tuu, lawa la jugak..hehe

Adylia Qarissa said...

nampak cute jer mata dia macam tu...senyummm caaaakkkk!! ;p

mas saari said...

cute n comel...
bila nak buat yuki daruma yang besar! heheheeee

ADEEYA said...

Wahh best nyeee orang salji :D hehehe comel yang first memang agak menakutkan muka dia hehe

Munnafendy said...

ala seronoknyaaaaa!! nak main yuki jugak!

aReLaN said...

hahahah...comel2.best la leh main hari2.kitorang kalau turun yuki tapi jadi mizore tupon dah cukup hepi.

Asmara said...

rajinnye dia buat yuki daruma. teringin nak buat igloo pulak bila yuki mngunung tepi rumah ni. hihi..

Rozuan Ismail said...

haha.versi Malaysia ada x

nur easy said...

hehe best juga idea nak wat igloo tu..

Nurul Zakira said...

wah~ comel ada, ganas pun ada... saya suke XD

nabila azmi said...

kawaiii nehh^__^

syafisyifa' said...

WAH BESNYA...LEH BUAT ABC..AIS BATU CAMPUR..HIHI

dwaty said...

bestnya.... bleh buat org salji....

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

comey jer uols buat yuki daruma tue...ni x mampu buat sebab yuki malu nak turun nangesss!

Naz ( ナズ ) said...

huhu. comel-comel orang salji yang tuan blog buat. :)

caliph shuriken said...

nsib baik xde versi decepticon, hukk...

MiSz fiFiEyQa said...

alaa..sy pun nak buat sn0wman jugak!!uwaaa~

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

huyoo nak mai ais :D

cik chinta said...

kretip2. sokaa

umie naziera said...

skarf sapa y mnjadi mangsa tuuu??heheh

Nini Hartini said...

Hahaha yg muka ganas tu memang menakutkan... muka kawaii mmg kawaii hehe

ariana said...

Bestnya Anum dpt buat snowman lagi..huhu..Buat akak terkenang memori di State dah lebih 10 thn yg lalu..bilalah nak dpt pgg snow lg? Pgg yang kat dlm freezer dah lah..hehe

Miszyuyu said...

ahahahha scary muke daruma ats tu

amna said...

cute sgt!