Wednesday, February 1, 2012

Ehoumaki

Ni bukan nak maki sapa2 okeh haha
Nama sushi ni ehoumaki

First time bersama2 orang japong ni buat sushi.hehe
Budak2 kecik pun ada sama..comel je~


Aktiviti fukuwarai dengan buat ehoumaki ni masa "setsubun no hi" hari tu sebenarnya.
I will explain more in the next entry k :)

Jya!

15 comments:

Rozuan Ismail said...

ni yg sushi paling basic kan

delarocha said...

nnt kamu ajar mereka mereka ini buat popia pulak ya..huhu

nur amalina athman said...

comei budak2 tuu, nnt dah besar sikit lagi dh pandai buat sushi..hehe

mas saari said...

seronoknya dapat experience camni!

cik chinta said...

eii..syok la. nt gtau la ape nk ltak dlm dia ek.

umie naziera said...

comel sgt2 bila budak2 pown turun dapur,,hahah

ADEEYA said...

Seronoknyaa dari kecik dah belajar macam2 :D

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

nyum2.. look tasty :D

aReLaN said...

lama tak pekena sushi.wuuuuu..setsubun??dah tak berapa ingat setsubun tu camne.hehehe

tikah said...

teringin la plak nak buat..huhu

kueh bakar said...

ye tak ye.. sarung tangan plastik untuk budak2 takde kan...kesian tgk.haha

dhiera said...

terliur rase ye~

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

if kat youchien ada gak buat masak2 ni...adam bw blk cookies yg dia buat tetiba gigit keras giler but anak yg buat makan gak la ngeee

yatie chomeyl said...

best2, dh lama xbuat maki sushi ni

syafisyifa' said...

TUAN BELOG FROM ME TO YOU ADA TAK DLM GAMBAR NI?