Tuesday, February 14, 2012

Katsuyama dan Ono

Katsuyama dan ono ni nama tempat dekat sini
Katsuyama dekat sini, ono kena naik atas sikit dari katsuyama
Lebih kurang sejam setengah macam tu nak sampai ke ono

Kedua2 tempat ni memang kaya dengan salji la kalau area sini
Sebab  dekat dengan kawasan pergunungan
Tempat main snowboard pun banyak area sini

Pergi ke sana kali ni bukan sebab nak main snowboard ke
Sebab hal lain.pemandangan masa odw tu memang cantik sangat
Sangat suka tengok view salji yang memutih tu.kirei!


Jya!

25 comments:

Ariena Hisham (Erin) said...

Sungguh indah ciptaan Allah :) Anyway, gambar yg last sekali tu rasa macam saya tga berjalan dekat atas jalan tu je XD

yatie chomeyl said...

sugoiii kirei

Sunah Sakura said...

subhanallah...bila la saya dapat menimba pengalaman ke negara orang...

umie naziera said...

saya suka tengok saljii..wee~ untonglaa

azam said...

nice...cantiknya...teringin nak g japan

Diera Tekikushika said...

waa cantiknya salji...

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

feel like home :)

Ijah EmoTemo said...

wah bestnyaaa!! ;) cantik sgt saljinya heheh

adarnadzmie said...

seronok la klu dapat g sana...tp dlm mimpi jer la...huhu
cantik sgt...

nur amalina athman said...

salji-salji..cantik2..hehe..:)

Rozuan Ismail said...

x habis lagi salji ye

a.s.m.a said...

cantik~

tempat ni mcm scene dalam cita IRIS je ^^

シャイマ said...

view mcm kat area rumah i je hehe

Langkawi Ink.Com said...

Oh Salji! Janganlah kau melt sangat-sangat sebab tripku tinggal lagi 2 minggu :)

khairunnisa ♥ said...

yuki :) now montenegro memang tebal gler yuki dia =_= suhu bawah -40

Naz ( ナズ ) said...

lebatnya yuki. :)

jahajahatable said...

tebalnye salji...mesti best main salji

ADEEYA said...

Lawanyaa. :)) one day nak pergilah :D

Miszyuyu said...

uwaaaaaa teringin mau ke sana =(

aReLaN said...

tak pernah merasa camni kat kanagawa.waaaaaaaaa

Bitt (double IS) said...

memang cantek sangat la dear...happy singgah sini..tercuci skit pemandangan ;)

dhiera said...

cantik ye carpet putih ni~ subhanallah.
untung anum dapat rasa kan?

CintaZulaikha said...

musti tgh sejuk beku kan skrg...

Hanamiko Sakura said...

subhanallah...cantiknya...kawaii ^^

amna said...

sampai tertimbus rumah..