Saturday, February 4, 2012

Kouen@Taman permainan


Time fuyu@winter ni sebenarnye jangan harapla nak g kouen main2 kan
Lagi2 time sekarang ni yuki@snow banyak sangat

Sebenarnya lalu je area kouen tu, nak ke tempat lain sebenarnya
Memang rasa nak guling2 dekat kouen tuh.hihi


Oh ya ni bukan gambar hari ni
Gambar beberapa hari lepas

Tapi keadaan sekarang ni sama je
Hari2 yuki turun.huhu

Jya!

21 comments:

mas saari said...

tebalnya salji! mesti sejuk sangat kan? berapa suhu kat sana sekarang..

||aLeaSaRa|| said...

yelah namapk sejukkk ngrrrr....wah mmg cantimk ciptaan Allah :)

salam maulidur rasul dari saya di malaysia ye

nur amalina athman said...

habis tertimbus dgn salji..hehe..

salam maulidur rasul sis..:)

cik chinta said...

comelnye gambo. klo dpt tguk btul2 lg comel.

annshana0706 said...

patutla orang kata putih seperti salju...mmg putih sangat!! cam nak terjun je atas yuki tu

ZYASH said...

Taman permainan ais jadinyer...

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

zuan tgk pn rasa nk golek golek gak.. hehe :D

Ariena Hisham (Erin) said...

Ya Allah, bestnya!!!!! Nak pergi! ^^

kak mah said...

Bestnya :-)

dhiera said...

tebal ye~ tapi cantik. subhanallah. sunyi je tak ada orang keluar sangat kot ea.

MiSz fiFiEyQa said...

wahh..putih je sume..da macam selimut je...

caliph shuriken said...

msti sejuk giler2 kn, baik dok diam2 kt umah, hikk...

Langkawi Ink.Com said...

Hmmm..teringat kat Aomori Prefecture! Salji sampai bulan April,suhu bawah -6.
Yang di Malaysia teringin nak pergi sana nain salji,yang sudah tinggal disana,rasa macam nak balik Malaysia sebab sejuk sangat...Macam macam.

Rtp Farra Arisha said...

ohh how lovely the snow. i'm loving it ;)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

tmn permainan version winter sonata..hehe..

laskar pelangi said...

Taman permainan dah tak nampak rupe dah..hihi =)

salam maulidur rasul^^

laskar pelangi said...

Taman permainan dah tak nampak rupe dah..hihi =)

salam maulidur rasul^^

umie naziera said...

boleh beku tak main dkt citu??heheh

amna said...

indahnya yuki!
xprnh ad pglmn pgg ais originl. adkh rsany sma cm snow dlm snowworld g genting?? ^^ huhu

Rozuan Ismail said...

kesian kanak2 sana x leh main ptg2

Aina said...

musim demi musim berganti...