Monday, February 13, 2012

Laksa simple


Nyum2..
Dah lama tak makan laksa huhu
Tak cukup bahan pun ni
Tapi layan jela sebab nak makan kan

Simple2 pun saya sukaaaaaa
Sebab memang dah hantu laksa kan.haha

.
.
.
.
.
.
.
.
.


p/s: gamba 2 hari lepas sebenarnya.heheh

Jya!

25 comments:

umie naziera said...

sodapnyaaa.. XD

Rtp Farra Arisha said...

arisha pun penggemar laksa sebenarnya. emm terliur plak tengoknya. klo di sini susah mau cari laksa seperti di malaysia jual. so have to cook this by ownself hehe.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai pow hantu laksa lol
oishii sou
terlioq nk buat x de stok laksa kering la....
guna udon rs x best plak sigh

laskar pelangi said...

simple simple pun menyelerakan :))

aReLaN said...

oishii sou~~~

nur amalina athman said...

nak sikit..hehe..:)

mas saari said...

sedapnya, dah terliur ni!
nak buatlah weekend ni..

adarnadzmie said...

wlaupun kurang bhan tetap nampak sedap dik...akak pun kemarin buat laksa penang...hehe..

harleena said...

sedapnya laksa.. akak pun hantu laksa gak. Ikan dah beli last week tapi dah 5 hari air tak ada.. Malas betul nak buat laksa kalau air tak ada... huk3.. Laksa buat sendiri ke laksa kering?

Hanamiko Sakura said...

saje je nak buat terliur... hihihi... oppss... jadi lapar + teringin nak makan laksa lah pulak...

Cik TeN10 said...

ishkk dh lama xmakan laksa ni.. meleleh air iur tgk laksa akak ni.. haha =p

Rozuan Ismail said...

simple ke? cm sedap je.huhu

jeBateja said...

Den pun ANTU LAKSA...mcm LADY AYU...simple2 pun....den terliur gak ni....err..tertiba perut lapo...

Miszyuyu said...

hantu laksaaaaaaa ni hehehe

Tentang Kita said...

sedapnyer..pernah wat masa umah terbuka tp terlebih pedas..huhuhuh....

Asmara said...

eskrim meiji.. hehe..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

rindu nak makan laksa :)

Ina Nadia said...

Suka laksa jugak tapi tak pandai buat.Guna resepi mana? :)

Nadiah Sidek said...

hantu laksa rupanya..ehe..

dhiera said...

laksa tu feveret saya jugak!!! semalam baru nampak orang post pasal laksa. arini ada lagi. errrrrrr
nak sikit~

yatie chomeyl said...

laks abeli kat mana? pos dr msia ke?

Atashi In Hiroshima said...

jadik..hehe. simple pun sedapppppp

jahajahatable said...

nak laksaaaaaaaaaaa.....

Bitt (double IS) said...

saya lagi suka yang simple...hehhehe kadang2 dengan telur pon boleh layan hehehe

amna said...

nyum3... sedapnya.. :)