Tuesday, February 7, 2012

Minum air masin@Toujinbou


Dah lama tak datang ke Toujinbou ni
Tiba2 aritu ada orang ajak g sana
So memang layan je la hehe

Nak tengok sunset
Tapi tak berapa nampak pun
Ke sebab terlambat sikit sampai ke
Tak pasti pulaak huhu

Konon nak ambik gambar guna tripod
Sekali tripod tertinggal pulak
Isk2



Yang gambar last tu kan
Ade orang nak ambik gambar percikan air la kononnya

Duduk abes dekat dah dengan air tu
Sekali dapat minum air masin heheh

Jya!

24 comments:

cik norai said...

MasyaAllah...cantiknya.Sejuk desyou?hehe

Miszyuyu said...

hahahahah syoknyeeee tmpt ni.. tp xbahaya ke tu..

Miszyuyu said...

hahahahah syoknyeeee tmpt ni.. tp xbahaya ke tu..

Asmara said...

samuii! ingt air masin apa td. mula2 baca tajuk macam air 'mesin'. hehe..

nur amalina athman said...

nice...:)

kak mah said...

Cantik...
Sesekali best juga terminum air laut ni.

mas saari said...

subhanallah, cantiknya!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kirei but x samuii ker??
kena angin dah gigil ni ngeeee

ADEEYA said...

Cantiknyaaa. Me like pantai :D

eyida said...

cantiknya

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

kalau terjatuh ni sure tak selamat kan :)

Cik TeN10 said...

haha.. sedap tak air masin kt japan ?

p/s : a`ah lukis sendiri.. strees buat thesis conteng2 jap.. hihi

marinahunny said...

hehehe nasib baik x rosak kamera..

Wani said...

oh wow subhanallah..cantiknya >,<

syafisyifa' said...

cantik gambo...subhanallah indah ciptaan Allah

Ain SSB said...

haha ingatkan ada tempat yang mmg bole minum air masin ke ape :P

But Subhanallah..cantik!

Liyana Zahim said...

Cantiknye!! Always write this word wen come to this blog.. Bcoz it's truly biutiful kak! Hehehe~

umie naziera said...

indahnya ciptaan tuhan,batu pown cantik

visitme@FaTiN cOrNeR said...

bestnya..lama tak pegi laut..

Nadiah Sidek said...

subhanallah..cantiknya!

p/s: lain kali boleh datang lagi..bawa tripod :D

Zaza Fakharuldin said...

cantik kut jepon niiiiii

jeBateja said...

Omak aiiii..memang hensem gambo yg last tu......err...tak bersalji ke kalau kat laut....??

dhiera said...

subhanallah.. cantik!

Aida Lela said...

cantik ciptaan Allah