Wednesday, February 15, 2012

Ookii yuki daruma@ Big snowman


Besar tak besar jugaklaa
Tapi so far ni yang paling besar untuk tahun ni.hihi :D

Cuma bila dah siap tu
Lupa pulak nak snap gambar mr.snowman je.adeh
Tapi puas hati la dah buat satu yang besar ni..heee

Belum siap lagi
Dah siap~comel tak.hihi :D

Jya!


15 comments:

blogtilldrop said...

tak sabar nak bawak family g sana mac ni.. boleh tunjuk jalan-jalan a.k.a guide tak :)

azam said...

wah....smart......hehehee

lia said...

terasa rindu nak p jepun tgk blog ni....

salam perkenalan....

Munnafendy said...

alorrrr cutenye senyum simpul dia =D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

weols sebutir yuki pun x merasa lg this year...hentak kaki nangesss

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

snowman! :D

Asmara said...

anum cer buat igloo, rajin tak? muahaha...

lieynanilaz said...

comel!!

ijayuji said...

Salam kunjungan, mekaseh dtg singgah :-) besarrr betul yuki daruma tu! :D kita ni penakut hihihi...

Rozuan Ismail said...

dahlah besor,senyum je.hehe

Kamalia said...

Ya Allah,rajin sungguh buat yuki daruma ni..sgt comel..

Rtp Farra Arisha said...

how lovely it was...:)

nur amalina athman said...

comel..:)

Zaza Fakharuldin said...

eh, ingatkan yuki daruma tu yg ade tangan, rupenye tangan orang. hehehe

Nisa Greennnpanda said...

wat sndiri eh?
kawaii ne~... ^_^