Sunday, February 19, 2012

Rasa Sayang


Bukan lagu rasa sayang eh tu
Nama kedai mesia dekat sini
Satu2nya kedai mesia dekat area sini


Jya!

19 comments:

a.s.m.a said...

msti ada nasi lemak kan
waaa~
mesti mahal jgak...

mas saari said...

oklah kan? boleh gak rasa masakan melayu..

Ijah EmoTemo said...

wahh... nmpk mcm sedap je? hehehe

Asmara said...

kat fukui ke? waa.. bestnya! harga ok x?

Cik TeN10 said...

Dh penah makan kt sni masa g fukui last year !! Roti canai dia terbaikkk !! Rsa mcm ada kt mesia bila mkn kt situ.. Kenapa la kt sendai xde rasa sayang ni.. Frust ni haha

MiSz fiFiEyQa said...

untung la..kat luar negara pon still dapat lepaskan rindu kat makanan mesia..hehe.. =)

nur amalina athman said...

mahal tak?

aReLaN said...

sepanjang dok nihon dulu,tak pernah gi pon kedai malaysia.slalu singgah indo ryouri atau thai je.hmmm

Farhana Basri said...

lama rasa x menjengah akk.. sihat ke :)

Nadiah Sidek said...

sedap tak?

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

totally malaysia.. nama pun dah rasa sayang.. tp di katana-kan tulisan..hehe

sue-sama said...

pergh sume nmpk sdap ni kak anum

Kamalia said...

betsnya..kat sini mmg takde,cuma ade kat shinjuku je kot..tak penah pi lagi..

Rozuan Ismail said...

pergh, ok lah kan.huhu.mesti sedap.

sesegar said...

rasa SAYAN aek kak num? kekeke
hihiii,bagus lah bukak branch kat sana kan :)

ijayuji said...

Salam! mekaseh tuk doanyer! kita tgk yg kek tu mcm sedap jerrr :D nama dia rasa sayang agak2 masa mkn tu mesti imagine kan suasana kat mesia hihihi... byk terlepas n3 kat bwh ni, weken kita bz sikit jarang nak blogwalking sbb lappy tak bukak :D

Miszyuyu said...

syokla msti sekali skala nk juga makan makanan yg dh lama ditinggalkan tu..tehehe

dhiera said...

agak2 rindu nak makan makanan malaysia tapi malas nak masak, boleh la try makan kat sini kan?

annshana0706 said...

kat tgh bandar tokyo ker!? kalo rindu masakan melayu boleh la pergi!!