Friday, February 10, 2012

Tak comel

Apa yang tak comel?


Haaaa...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Yuki daruma ni laaaa

Tak dapat nak buat besar2 dan comel2

Sebab hari dah nak gelap.huhu


Mulut dia pun tak sempat nak buat.haha

Jya!

39 comments:

nabila azmi said...

..comel je la..suke tengok..

ReeneeRaaid said...

pos kt m'sia bleh?

laskar pelangi said...

ape plak xcomel.comel laaa =)

mas saari said...

sian dia takde mulut, tapi tetap comel je..

ADEEYA said...

Hehehe yuki daruma tak ada mlut dan kurus. Tak cukup zat ehehehe :)

cik dila.. said...

ehh..comel laa :)

umie naziera said...

kesian dya xsempurna lagii,tapi kiut jugak :)

senyumSOYA said...

pakai isyarat tgn ..heee~

eyida said...

comel je :)

.........cP~ said...

hah. baru nampak. petang tadi line slow..

kawaii....ok, jeles. nak main salji jugak..

Ariena Hisham (Erin) said...

Apa yg tak comelnya? COMEL lah! ^^

CintaZulaikha said...

eh comel apa, pakai spek agi tuh..hehhhe

cik chinta said...

x beku ke tangan ari2 kena salji?

Woofer Storm said...

serius comel..heheh nak shoot je rasa..

#tak mampu nak ke sana..ehhee

Woofer Storm said...

maseh sis sudi follow kita,kita dah lama folow sis^^

sue-sama said...

akak creative!

ZYASH said...

hehehe...comel....

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

siap ada mafla lg..hehe :D

Zaza Fakharuldin said...

CUteeeee. tambah lgi ble dah ada mata and hidung yg mancung

nur amalina athman said...

comelcomel..:)

AIMAN said...

nak mafela tu.. :P

aReLaN said...

ni mesti jenis wat yuki daruma tempek2 je yuki tu kan.kenapa tak gumpal satu yang kecik,pastu golek2 je atas yuki tu.baru la lawa bulat dia.hehehe...tapi nipon comel pe.

Citra NaniZam said...

cutenya!!!

delarocha said...

kecik2 la comel

MiSz fiFiEyQa said...

aigoo..yuki pakai spec..mcm sy la..ehee.perasan..

Langkawi Ink.Com said...

Tak comel pun tak per.Dah nampak macam Richard Gere dah tu..:)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

dh cukup comel dh..hehe..

nie yuki daruma version kaki study nie sbb specky..hehehe..

Miss uCu said...

comel n cute la dia...:)

Nadiah Sidek said...

rajinnya la buat yuki daruma. comel la walaupun takde mulut! ;)

Hanis MY said...

Comel aje specky lg hehe...

Sue Unnie.. said...

oke. jeles. sebab kite kat mesia nak buat ni kne ade sekendel ngan abg ABC dulu..HAHAHA..~

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

sapa kata tak comel?chomel apa...

jeBateja said...

Wahhhh...comeinyaaaa.....alang kah best den leh main salji....teringin nya....uhukz...

Naz ( ナズ ) said...

huhu. kawaii gila. siap pakai spec lagi tu. :)

adarnadzmie said...

x der mulut pun comel...hehe

Mama Ema said...

comellah

LadyBird said...

hihi.. comelnye.. mt tu butang baju ker?

Miszyuyu said...

waaaa kawaiiii darumannnn

Hanamiko Sakura said...

kawaii... yuki man yang ketot... hehe