Wednesday, February 8, 2012

WW

Sapa nak tv??
heheh


Jya!

p/s: ni memang tv yang dibuang.snap masa odw.ternampk je sebenarnya tempat ni. dekat jepun ni orang tak pakai dah tv kotak ni. kalau sapa tak ambik channel macam astro tu, pakai tv kotak ni dah tak dapat siaran dah. kena pkai tv lcd tu baru dapat siaran.

Tapi rumah kitorang pakai je tv kotak ni lagi.sebab amik channel macam astro tu, so dapat jela siaran dia.heheh

21 comments:

Kamalia said...

hehe..kalau buang kat sini kan,kena bayar tak?
kami aritu hantar ke KS Denki,kena bayar 3ribu jugakla..

saharinasaharudin said...

bnyakkkknya tv drg buang.sume pakat pkai tv LCD dah.kihkih :)

Adylia Qarissa said...

dah tak layan tv besar macam je..semua nak yang nipis :)

aReLaN said...

hahahaha...banyak betul buang.ktorang dulu curi2 buang tv besar kat tmpt buang sampah bese je

sailaaf said...

mula2 tak nampak. bila di amati baru nmpak..berpetak2 tv..hehe

Munnafendy said...

omak ai....menggunung

si robot comel said...

huihh banyak betul tv.

si robot comel said...

huihh banyak betul tv.

mas saari said...

banyaknya! mesti ada yang masih elok kan?

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

diorang semua beralih ke lcd :D

Cik TeN10 said...

emm.. banyaknye.. kt kolej ni pun time hjung2 tahun mesti bnyak je brg2 dr lab yg sense xnk mcm toaster, printer, rak segala.. ada yg masih elok dan boleh dipakai lg.. kdg2 jeling2 kutip jgak.. bnda free xyah nk buang duit g beli lg kan.. tp satu masalagh kt jepun ni.. nk buang brg besar2 mcm brg letrik sume, meja etc kna bayar.. huhu

Ijah EmoTemo said...

erkk byk nya tv hahah

umie naziera said...

amik sorang satuu

nur amalina athman said...

ingtkn bnda apa tadi..rupanya tv..

Amirah Adnan said...

eh yg nak buang ke ni?

Rozuan Ismail said...

ruginya.byk betol

Hanamiko Sakura said...

mari2...

tv percuma...

terbaik dari tempat pembuangan sampah! hehehe

ADEEYA said...

Mak aih banyak TV. Huhuhu

Mira Zali said...

Assalamualaikum. kak anum.
*tv ? pergh. mmg terbiar mcm tuh je ke ? ish2.

aisya said...

byk btol tv.. hehe

[PCL] said...

sejuknya rasa kat sana..suka yuki yuki..