Wednesday, February 29, 2012

Yuki


Ahaa..banyak tempat dekat jepun hari ni macam turun yuki lebat kan..
Semalam masa tengok tenki yohou@ramalan cuaca..
Pagi turun yuki, petang kumori@mendung camtu..

Tapi hari ni tengok balik tenki yohou.
Pagi kumori..petang hare@cerah pulak..haha
Tak turun pun yuki..
Yuki yang sedia ada pun semua dah mula mencair..
Okla tu kan..
Aaa..lagi sejam saya ade appointment dengan cikgu bahase jepun baru.heheh

Lepastu nak sambung aktiviti berbasikal lagi..huhu
Mainichi himasugiru@terlebih free yo!

Jya!

p/s: Dulu ade orang tanye jya tu ape..jya tu macam bye la..jya tu bukan name saya.huhu~

17 comments:

Adylia Qarissa said...

yes!! baru dkna tau jya tu apa..sebelum nie pon pernah tertanya2 gak ;)

azam said...

ii@ baik kan??? hehehe

xpandai jepun....HAHAHA

Diana @ bilakukatacinta said...

ala best best..yuni no hana ada tak?..hehe...

Asmara said...

kat sini pun pg tadi kumori, tenghari ni hare, tp tadi ada cam renyai2. hehe.. nk menunggu yg sedia ada mencair pun makan bulan nih. ;D

nabila azmi said...

jya=)...heheh...seronoknye ade yuki hari2 blh tengok=)

lieynanilaz said...

awak daapat cikgu baru
lepas tu turunkan ilmu kat sini yerrr...

umie naziera said...

kayuh2 beskal..hee XD

LuN@_aiDi said...

pasti sejukkk.. rajinnyer
anum berbasikal! hihihi

CintaZulaikha said...

hahhahha, klaka lah anum nih...

jya~~

Ijah EmoTemo said...

hee klu turun yuki mesti syok kan!! boleh guling2 hahah

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

selain dari ja ne, jya pun boleh pakai ek? ok baru tau..huhu

Hanamiko Sakura said...

wah2.. happy je dia..^^

sabar kagawa japan said...

anum...kite tgk nhk ari2..smlm die ckp kantou byk turun yuki? ni final yuki kah? kalo tahun lepas akak rs...end feb da start mcm nk masuk haru dah...bestnyee tahun ni masih sejuk...hehee..rindu la dgn yuki...

Miszyuyu said...

kak jya.. hahaha org ingt nama kak anum ke kekekeekekeke

Aida Lela said...

oo..maksud dia bye.. ingatkan jumpa lagi..hehehhe

ADEEYA said...

Oh Jya tu bye, hehe :))

mas saari said...

yuki dah nak habis ke??