Friday, February 24, 2012

Yuubinkyoku @ Post Office


Hari tu baru first time g yuubinkyoku
Tu pun saja nak folo je
Nak pos barang ke member sebenarnya

Kecik je yuubinkyoku dekat sini
Ada 2 kaunter je
Yuubinkyoku yang besar pun ada je
Tapi jauh sikit dekat area eki huhu

Lambang pejabat post sini yang macam bentuk T tu
Meja nak isi borang etc
Kaunter
Kitte@ stamp 

Comel je stamp dia..huhu
Tapi macam gambar print pun ada.

Jya!

15 comments:

said...

Setem dia cute! nak kirim la. hehe XD

miss shuga said...

mcm nk je setem kat yuubinkyoku tu.. :)

azam said...

xramai pun.....kat mesia gile ramai

ariana said...

tak de tulisan dalam B.Inggeris ke? susahnya kalau tak pandai bahasa dia..huhu

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

huhu stem jepun valid tak pakai kat msia? hehe

nabila azmi said...

comellah stem..mcm nak jeee=)=)

nabila azmi said...

comellah stem..mcm nak jeee=)=)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

dulu darl ai suka simpan stamp but collection taw...penuh album gambar...kawaii plak tue

umie naziera said...

stem dya mcm pelekat kartun yg budax2 slalu beli tuu,hee.comels

Teratak Hami said...

comel setem tu. Buatlah coleection.

dela said...

mmg comel!

dhiera said...

setem dia memang comel. pinkish2 gitu~

kak mah said...

Cute je gambarnya

Cik TeN10 said...

A'ah setem jpun emang comel2..

mas saari said...

sangat comel setemnya..