Tuesday, March 27, 2012

Sayonara~

Semakin hari semakin sebok
Dah tak berapa sempat nak tulis blog
Lepas ni lagi la kan
Tak menang tangan kot
Tapi bila2 nanti kalau ada masa akan update lagi
Huhu

Jya~

Friday, March 23, 2012

Toyota Automobile Museum, Nagoya

 

Jya!

Sunday, March 18, 2012

Me and kimono :)


Sabtu baru ni lepas kelas sensei ajak try pakai kimono
Berbunga2 rasa hati..super excited..
Sebab before ni tak penah pakai heee
Sebab tak dirancang..tak bawak kamera..
Nasib baik bawak hp..boleh amik gambar..huhu

IMG_2092
with my fren tomizawa san
IMG_2091
with my sensei 

 Seriyess sangat cantik kimono tu..
Lembut gila kain dia..huhu
Harga dia memang mahal gila la..50mang gurai lebih kurang rm 20 ribu
Tak dapat beli dapat pakai pun jadi la.hee
Sensei, hontouni arigatou gozaimashita^^

Jya!

Sunday, March 11, 2012

Balik mesia.sayonara nihon.



Rasa macam baru sekejap dekat sini.
Peristiwa tsunami tahun lepas pun
Tiba2 je sekarang dah setahun
Rasa macam baru je lagi berlaku

Oh ye ni bukan balik sekejap.
Ni balik terus.
Barang2 baru packing sikit2 je.
Banyak lagi tak setel.

Nak balik ni macam2 nak kena fikir
Kepala fenin hoho

Jya!

Saturday, March 10, 2012

Takziah dan tahniah


Dapat satu berita sedih hari ni
Tengahari tadi dapat message dari mesia
Bagitau yang nenak sedara meninggal dunia
Innalillah..Takziah buat family nenek

Hari ni juga ada majlis perkahwinan sepupu
Dah bernikah dah semalam sebenarnya
Sepupu yang sebaya umur
Tahniah sepupu

Jya!