Sunday, March 11, 2012

Balik mesia.sayonara nihon.



Rasa macam baru sekejap dekat sini.
Peristiwa tsunami tahun lepas pun
Tiba2 je sekarang dah setahun
Rasa macam baru je lagi berlaku

Oh ye ni bukan balik sekejap.
Ni balik terus.
Barang2 baru packing sikit2 je.
Banyak lagi tak setel.

Nak balik ni macam2 nak kena fikir
Kepala fenin hoho

Jya!

28 comments:

ReeneeRaaid said...

selamat berpacking :)

mas saari said...

nak balik malaysia dah? mesti rindu jepun kan??

Nadiah Sidek said...

oh, nak balik dah ke? ingatkan lama lagi di jepun. moga dipermudahkan urusan..

Kuronofu91 said...

hhhhhhhaaaaaaaaaaaaa????? lepas ni x dpt tgk dah la foto2 dr Jepun, huhuhu~~~

Asmara said...

Anum! nak balik dah? ingt dpt smbung cuti. huhu.. anyway good luck! kita jumpa kat msia. InsyaAllah.. keep in touch!

nabila azmi said...

waa..really??bile ni balik??=)=)

ANISA said...

yeay!!! nnt dah sampai malaysia,bgtaw la... XD

haslinda said...

welcome back home, malaysia kak!!!! :)

::Mastura Zakaria:: said...

wow..akak dah balik melesia ke? study kat sana tu mcm mana? dah habis?

Ahmad Haziq Azlan said...

wah sayonara jepun lagi.... selamat kembali ke malaysia

kak mah said...

Habis study?
Welcome home...

ZYASH said...

Hubby ikut jugak tak balik mesia ne?? Best2...hope one day leh jumpe anum yang comel ne tau...

umie naziera said...

waaa,selamat kembali :D

nur amalina athman said...

selamat pulang ke malaysia..:)

MiSz fiFiEyQa said...

dah nak balik mesia for good ke??uwaaa..mesti nanti rindu nak tengok yuki... T___T..papepun welcome home!!! =)

ierah_myra said...

husband dah habis study dah ke? dah memang nak balik dah ke? huwargh..bestnye...x sempat nak jumpe kat nihon ni...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Dh blk for gud ker???
Cepat nyer bkn lg 2 yrs ker

.........cP~ said...

Salam.

Wah! Balik terus dah?

ADEEYA said...

Welcome back :)

Rozuan Ismail said...

selamat pulang ke Malaysia.nanti boleh wat gathering

Addin said...

weeeee ~ mesti eksited kan kan ? :D

p/s : cakap la ye ! hihi

Rai said...

okaerinasai....hahaha..

sure rindu nihon nanti kan..

Ikr@m said...

lepas ni xle tgk picture kat jepun dah..sobsob..

シャイマ said...

gonna miss you anum!nanti i bwk balik onigiri untuk u okayy ;p

Aidah said...

selamat kembali ke malaysia.. =D

Zaza Fakharuldin said...

i pon nk blik msia jugaaaaaaaaak

Nini Hartini said...

ye laaa akak nk blk mesia dah eh... selamanya? sedihnye nak tinggalkan jepun...

Aida Lela said...

mesti nanti rindu kat japan :)