Tuesday, March 27, 2012

Sayonara~

Semakin hari semakin sebok
Dah tak berapa sempat nak tulis blog
Lepas ni lagi la kan
Tak menang tangan kot
Tapi bila2 nanti kalau ada masa akan update lagi
Huhu

Jya~

18 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

dah start bz ek :)

ladymariah said...

umur makin meningkat ni memang ada masa kita sibuk, tapi bukannya apa... urusan diri dan keluarga mahupun kerjaya perlu dihabiskan mengikut masa yang telah kita tetapkan supaya end of the day tidak pening kepala memikirkan benda yang tidak habis urusannya... apapun, gud luck for everything :)

ZYASH said...

kesihatan jgn lupe...mkn jage...will miss u.

mast@work said...

take care anum-chan..

jangan lupa kwn2 sini :)

mas saari said...

takpe, uruskan mana yg penting dulu.. nanti ada masa boleh update!

Kamalia said...

anum..nanti balik stay kat mana?
take care anum

Langkawi Ink.Com said...

Yang penting harus di dahulukan...

Amirah Adnan said...

gonna miss u kak.. mira pun nanti dah susah nak on9.. nak keje dah..

mamaileen said...

x sabaa nak jumpe ;)

dhiera said...

akan rindu nak baca entri berjalan2 jepun lagi~

sitiezahim said...

anum bizi kenapa? belajar ke?

Zaza Fakharuldin said...

oh noooooo

.::: Princess MOMOY :::. said...

salam ziarah. jemput ke blog momoy

jeBateja said...

alamak....tak de lagi berita dari timur....

miss shuga said...

rindu nk tgk gmbr2 kat jepun lagi.. :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

ooo..dah nak berkemas ye....

jaga diri baik2 ye...

Cik TeN10 said...

Settlekan mana yg ptut dulu..nt bila free smbung berceloteh kembali..selamat pulang ya.. I lambat lg nk pulang uwaaa rindu nak makan sate!! Huuuu

Liyana Zahim said...

P mane kak??