Friday, April 6, 2012

Hp dan internet

Ada jugak yang still taktau rupanya. Ni balik for good bukan bercuti huhu. Termiss nak tengok sakura tahun ni. Aaa sape2 ade cadangan no phone ade best nak pakai if prepaid n postpaid? Satu lagi internet ape yg best nak pakai untuk hp and laptop or pc? Best tu merangkumi harga dan service dia la huhu. Arigatouuuu

7 comments:

delarocha said...

dah balik malaysia? rasanya streamyx line internet yang bagus dari segi harga dan servis nya :-)

saharinasaharudin said...

celcom postpaid! and streamyx line internet mmg superb.laju aja :)

ZYASH said...

pakai unifi...paling laju...hehehe, pas tu mesti la pakai postpaid... Pakai bill senang, xpayah g beli topup2X

aReLaN said...

lor...back for good rupanya.hehehe..internet kalau nak speed konfem la unifi tapi kalau yang best dari segi harga & servise, streamyx pon ok je. kalau tenet phone,susume celcom la walaupun saya pakai maxis.hehehe

Miszyuyu said...

unifi akak!

Ahmad Haziq Azlan said...

saya pengguna celcom dan maxis

streamix la kot

dhiera said...

internet: unifi sangat best. tapi mahal sikit tapi at least diua pakej sekali dgn channel tv. ngee... tapi kalau nak pakai astro, guna streamyx pun cantik. tak pun gune je astro dengan unifi. hukhuk

telco yang the best pada saya celcom. dan saya guna celcom exec 50 je which is postpaid. tunang jadi supplement line. minimum per month saya rm50, tunang rm15. huhu