Tuesday, August 7, 2012

Berbuka puasa dengan kawan sekolah di midvalleyyyy

Salam
Okehh panjang gile kot tajuk kan..
Saja je..takde kijee..hahaa
Hari ni hubby ada majlis bukak puasa dengan orang ofis..
Wajib g lak tu sebab bos yang ajak..
so aku pun arrange la bukak pose dgn kawan sekolah
Sebok berwhatsapp dari pagi Last2 sorang je yang bole join
Tu pun sebab laki dia keja jauh
Dia datang dengan adik ipar dia yang dok sama
Kitorang decide g midvel je
 Jalan agak jem masa nak pegi
Tapi parking senang pulak
Takpayah pusing banayak kali terus je dapat parking
Pening nak makan apa
Last2 g the garden makan sushi zanmai


Makan macam set ebi tendon tu
Aaa..bole la kott rasa diaaa
Sushi pun makan cket je sbb kenyang gila sbb ebi tendon dia nasik banyak gilaa
sushi pun rasa okla tapi still tak bole lawan sushi kat nihon aa..huhuu
Try aburi salmon dia..harga je mahal..tapi kecik gila..huhu
 Tapi eskem dia sedap..eskem daifuku tu
Cuma takde ichigo dalam dia..
Kalau ada mesti yummy gilaa..huhu
Balik siap beli barang nak buat kuehh..
 Bila tah nak buatnyaa..hahaa
Member beli kasot utk mak diaaa
Dahla aku yang suggestkan kasot tu
hope ok jela nanti..huhu
Oklaaaa jyaaaa..
Oyasumi :)

2 comments:

sitiezahim said...

bes nya sesekali jumpa kawan...kaaannnn...hehehe

shafiqabdshukor said...

wah siap shopping wat kuih raya lg.. huhuhu