Friday, November 9, 2012

Blog @ office n 14 weeks!

Ahaaaa..yeayyy dah boleh bukak blog dekat ofiss.bestnyaaaa.hahaaa
Boleh la menulis selalu lepas ni
Aaa..start minggu ni kenape tah ssh sgt nak telah obimin tu isk2
Asek kuar balik je..takmo masuk
Besar sgt la ubatnye
Yang kecik sket besar2 acid folic tu xde ke.isk2
Tulunnnn..dah banyak masuk dalam sinki..huhuu

Aaa pg ni patut ade miting tp mls lak g kan
Tadi kene bdiri laa sgt sakit la pinggang..adehh
NI dok je kat kusi..sambil surfing lak tu haha
Tapi nak sambung buat ir lepas ni
Lepas tu nak curi2 stadi nihongo laaa
Risau exam nak dekat dah huuuu

Dah 14 weeks ni..cepat la 16 week..
Tak sabar nak smpai angka 4 bulan.heee

Jya!

No comments: