Tuesday, November 13, 2012

Happy deepavali and cuti!

Salam
Happy deepavali bagi kaum2 india..huhu
Seronotnye deepaali sebab boleh tumpang cuti hehee
Tak g mana pun cuti, dok berehat je dekat rumah huhu
Tapi kesian hubby tak cuti..
Sebab cuti die ikut cuti jepun huhu
So, cuti deepavali ke awal muharram ke tak cuti..adess
Aku la yang seronok sehari cuti sehari keje..
Nak amik cuti rasa malas lak
Ala bos pun bukan ada nanti.hihi
Hari ni cuti so sempat la buatkan breakfast untuk hubbby..
Masak ketiaw goreng kerang je..hee
Dah lama beli ketiaw asek tak sempat2 nak masak kan..
Hari ni plan kat umah, nak basuh baju, lipat+iron baju
Pastu nak stadi nihongo..waa exam lagi 2 minggu lebih je kot..kinchou2.huhu

Eh rindu pulak nak letak pic dekat blog
Jap korek gambar lama yang tak letak lagi.heeee
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

DSC_0434

Seronotnyee cuti..
Boleh guling2 kat umah..heeee

Jya!

p/s: btw, tensen gak mlm tadi..diorang ni men mercun lama+kuat gilaa..mmg bising gilee..adesssss
Malam ni konfem ada lagi.huhu (T__T)

8 comments:

jeBateja said...

Ahakz....biaso lah...time2 rayo...bebudak kito plak yg memokak...time rayo dorang ni.....dorang plak lah yg memokak.....ahakz....

sue-sama said...

salam kak anum..da lame kak anum x update..

hehehe..ganbattene!

nur amalina athman said...

lama tak terjah blog sis..

Rin Saharina said...

selamat bercuti sehari kak anum =)

ariana said...

Assalam sis..Slmt bercuti..sedapnya kuetiau kerang..gambar cantiknya..:-)

khairunnisa ♥ said...

sweet :) lama xmkn kueyteow kerang..

Sharz said...

dah duduk sini ek..lame dah tak bace blog die.. :p

Miszyuyu said...

comeyyyyy