Wednesday, November 14, 2012

Ohayo!

Salam
Hoho best o skang..dekat ofis boleh bukak facebook and blog hehe
Dulu tak boleh.baru2 ni pulak boleh.hee
Tapi tak laju mana la..semput2 jugak haha

Oh ye hari ni bos2 ramai bercuti lagi
Bukan orang india je
Cina melayu pun sama bercuti
So kosong je ofis ni hehe
Malas amik cuti sebab hubby tak cuti kan

Oklaaaa nak sambung buat keje
Sambil2 minum air milo panas + dengar lagu japongg
Aaaa sape rajin layan Jdrama?
Cite ape yang best skang ehh..
Boleh susume cket x..
So far rasa season ni cite priceless je macam best ckett huhu

Jyaaaa

4 comments:

the malay male said...

duduk office ganti bos ler tu... Huhu

LuN@_aiDi said...

kt tnb pun xleh layan pesbuk jugak ker anum?
igtkan kat opis uitm jer, tp skng dah leh ler..:p

Aishah Jahirah said...

layan blog jugak....heheh.cite apa tataw la,lama xtgk cite jepun n korean dah...

Ku Syida said...

Waahhh, ofis ana yang punyaa la kan...Hahahaha..