Tuesday, January 31, 2012

Nyum nyum~


Time sejuk ni asyik lapa je..
Asyik nak makan je..huhu

Nasi Ladna
Mee Sup

Bertambah-tambahla berat nampaknyaa~

Jya!

Bas comel

Tak pernah naik bas ni.
Tapi dah berkali-kali la jugak nampak

Rasa macam comel je.hihi
Rasa nak senyum tengok bas ni.heheh


Kawaii deshou~
Jya!

Monday, January 30, 2012

Yuki oh yuki

Hari tu penah letak gambar dekat area eki tu.tapi masa tu yuki tak turun lagi.kali ni pic time yuki dah turun..dan jugak gambar2 yang searea dengannya.heheh

Dekat bawah ni betul2 dekat area eki je..


Ni pulak area depan kelas tu..suka tengok view time2 sekarang ni..sangat cantik..lagipun dekat dengan tasik tu kan..


Air dia bahagian permukaan dah beku..huhu


Ni budak2 baru balik sekolah..diorang jalan dalam group takde orang besar pun guide..sambil2 jalan sambil2 main baling yuki dekat kawan2..comel je..huhu


Hari ni pun yuki turun lagi..sejukkkk!
Bila sejuk asyik rasa lapa nak makan je.huhuu

Jya!


Friday, January 27, 2012

1st yuki daruma@snowman :)


Aktiviti malam tadi sebenarnya..
Yuki turun banyak sangat..sampai kereta pun nak tenggelam dek yuki.
Kalau biarkan lama2 nanti ais tu mengeras lagi susah nak souji
So sambil2 souji kereta..
Sambil2 buat yuki daruma..haha

Hasilnya macam dekat bawah ni laa..
Tak comel mana dah nampak macam kucing pun ada.haha

 

Malam tadi tak bawak kamera sebab malas..
Tadi masa keluar nak ke kelas tengok ada lagi..
Baru snap gambar.heee

 

Oh ya..sebenarnya masa buat semalam, takde pun topi dekat atas kepala yuki daruma tu..
Tengok2 tadi dah ada orang tambah..heheh


Kalau time yuki tu tengah lembut2 lagi best betul main
Rasa nak buat yuki daruma hari2.haha
Lepas ni nak buat comei2 sikit nak letak mafla pulak.hihi

Jya!


Thursday, January 26, 2012

Yuki@snow

Minggu ni memang meriah dengan snow dekat sini. Start 2 hari yang lepas lagi. Tapi baru semalam nampak betul2 lebat..huhu

pakcik tenki yohou cakap hari2 snowing minggu ni.huhu

Tak payah susah2 nak paham dia tulis apa dekat atas tu..tengok tarikh pastu tengok ada gambar snow tu boleh la paham2 sendiri.heee

gambar kelmarin..yuki baru nak start2 turun

ni pulak semalam.sekejap je dah jadi tebal

Kalau hari2 turun lebat, semakin meninggi la yuki nampaknya..tapi tahun lepas awal2 bulan pun dah banyak yuki macam ni, tahun ni macam lambat sikit.semakin sejuk la lepas ni nampaknya..dah nak kena start souji kereta la lepas ni..nak keluar pun semakin susah la nampaknya.

Tak sabar nak buat yuki daruma@snowman :)

Jya!

Wednesday, January 25, 2012

Fukui Station Area

Again, just some random pictures :)

DSC_2675fukui7fukui5
fukui6








Jya!

Tuesday, January 24, 2012

RANDOM PIC :)

Just nak share gambar yang di ambik semalam je
Dekat area kelas tu jugak huhu


Jya!

Monday, January 23, 2012

Tasik depan kelas

Sejuk betul hari ni. dah la tak bawak glove.tangan macam nak beku rasa.haha
Depan kelas ada tasik yang cantik. rasa tenang je tengok tasik ni.
Kalau time sakura nanti mesti cantik dekat area ni.



Jya!

p/s: penah letak gambar area tasik ni dulu tapi ambik guna hp je.kali ni baru amik guna kemera :)