Friday, April 6, 2012

Hp dan internet

Ada jugak yang still taktau rupanya. Ni balik for good bukan bercuti huhu. Termiss nak tengok sakura tahun ni. Aaa sape2 ade cadangan no phone ade best nak pakai if prepaid n postpaid? Satu lagi internet ape yg best nak pakai untuk hp and laptop or pc? Best tu merangkumi harga dan service dia la huhu. Arigatouuuu

Thursday, April 5, 2012

Mesiaaaaa

Dah sampai mesiaaaaa Baru dapat nak tulis blog Huuhuu Mareshia wa atsui yo! Orang bawak keta laju2 After setahun lebih tak drive Now nak terus kene praktis merempit pulak haha Oklaaaa jyaaaa!