Wednesday, November 14, 2012

Ohayo!

Salam
Hoho best o skang..dekat ofis boleh bukak facebook and blog hehe
Dulu tak boleh.baru2 ni pulak boleh.hee
Tapi tak laju mana la..semput2 jugak haha

Oh ye hari ni bos2 ramai bercuti lagi
Bukan orang india je
Cina melayu pun sama bercuti
So kosong je ofis ni hehe
Malas amik cuti sebab hubby tak cuti kan

Oklaaaa nak sambung buat keje
Sambil2 minum air milo panas + dengar lagu japongg
Aaaa sape rajin layan Jdrama?
Cite ape yang best skang ehh..
Boleh susume cket x..
So far rasa season ni cite priceless je macam best ckett huhu

Jyaaaa

Tuesday, November 13, 2012

Happy deepavali and cuti!

Salam
Happy deepavali bagi kaum2 india..huhu
Seronotnye deepaali sebab boleh tumpang cuti hehee
Tak g mana pun cuti, dok berehat je dekat rumah huhu
Tapi kesian hubby tak cuti..
Sebab cuti die ikut cuti jepun huhu
So, cuti deepavali ke awal muharram ke tak cuti..adess
Aku la yang seronok sehari cuti sehari keje..
Nak amik cuti rasa malas lak
Ala bos pun bukan ada nanti.hihi
Hari ni cuti so sempat la buatkan breakfast untuk hubbby..
Masak ketiaw goreng kerang je..hee
Dah lama beli ketiaw asek tak sempat2 nak masak kan..
Hari ni plan kat umah, nak basuh baju, lipat+iron baju
Pastu nak stadi nihongo..waa exam lagi 2 minggu lebih je kot..kinchou2.huhu

Eh rindu pulak nak letak pic dekat blog
Jap korek gambar lama yang tak letak lagi.heeee
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

DSC_0434

Seronotnyee cuti..
Boleh guling2 kat umah..heeee

Jya!

p/s: btw, tensen gak mlm tadi..diorang ni men mercun lama+kuat gilaa..mmg bising gilee..adesssss
Malam ni konfem ada lagi.huhu (T__T)

Friday, November 9, 2012

Blog @ office n 14 weeks!

Ahaaaa..yeayyy dah boleh bukak blog dekat ofiss.bestnyaaaa.hahaaa
Boleh la menulis selalu lepas ni
Aaa..start minggu ni kenape tah ssh sgt nak telah obimin tu isk2
Asek kuar balik je..takmo masuk
Besar sgt la ubatnye
Yang kecik sket besar2 acid folic tu xde ke.isk2
Tulunnnn..dah banyak masuk dalam sinki..huhuu

Aaa pg ni patut ade miting tp mls lak g kan
Tadi kene bdiri laa sgt sakit la pinggang..adehh
NI dok je kat kusi..sambil surfing lak tu haha
Tapi nak sambung buat ir lepas ni
Lepas tu nak curi2 stadi nihongo laaa
Risau exam nak dekat dah huuuu

Dah 14 weeks ni..cepat la 16 week..
Tak sabar nak smpai angka 4 bulan.heee

Jya!