Monday, December 10, 2012

Harahetaaa

Onaka ga suitaaaa
Aaaa lapanyee baru makan 3keping biskut je arini wuuuuu
Member2 makan cuti la pulak arini haha
Nak g kafe ke x..hahaaa
Jyaaaaaa

Saturday, December 1, 2012

Ashita @ Esok

Salam
Ahaa.
Esok dah sampai hari yang di tunggu2..
Exam nihonggoku..hahaaa
Dahla tak berape nak stadi pun ni..
Isk2 N4 je pun..hubby cakap senang je..
Yela tu..kalau die yang amik senang la..
Ni bukan die yang amik..adesss
Tadi baring2 buat practice kanji dekat hp pun bole tertido haha
Kang malam family nak datang umah
Esok adik second last tu nak betunang
Elok la tu..aku pun exam esok haha
Lepas exam la tros g umah bakal adik iparku..heee
Mintak2 la diorang stat lambat cket..huhu
Oh ye..minggu ni 4 hari ada kursus..dekat malim nawar..
Hehs takde ape pn area situ..
Cumanya dapat lari dari keje je jap..heee
Oklaa..wish me luck tomorroww..
Ade sape2 amik exam nihongo gk sok?
Jom jumpe dekat sanaaa..hahaa
Jyaaaaa