Wednesday, January 30, 2013

Dapat hadiah.Arigatou.

Salam..Konbanwa =)
Adoi laaa intenet ni
Lembab gile pulak malam ni huhu
Nak upload gambar cket pun susah..isk2
Time2 cenggini laa rindu nihon punye intenet wuwwuu

Ahaaa saje nak citeee
Aritu g wedding member (belom sempat stori mori lagi)
Seriyes laa..sejak balik mesia boleh kira bape kali je g wedding
Ni sebab budak batch sekolah..pastu geng2 time skolah dulu
Pastu tak jauh sangat dari umah kat kampung
Alang2 balik kampung kan..
Haruslah pegi sambil jumpe rakan2 len..huhu

Aaaa..lari topik pulak
Cite pasal wedding nak cite nanti2
Pic tak pilih lagi heee

Time g wedding tetibe je dapat purezento @ hadiah
Ahaaa bukan untuk aku aaa..untuk baby heee
Awalnyela kann
Rupanya member tu dah prepare bawak hadiah 
Untuk diberikan kepada yang selamat dapat baby 
Mahupun yang bakal dapat heeee

Doumo arigatou izu changgg :)
Ni laaaa purezentonyaaaa....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Dalam diaaa..
Tadaaaaaa..


Mainan untuk baby nanti.heeee
Tenkiu yeeee auntie izu :)

Oh yee..update pasal tahap kesihatan hari ni..
Agk tak memberangsangkan huhu
Kena selsema la pulak
Semalam2 batuk berkahak camtu jee
Tu pun dah abes tensen dah
Hari ni pakej bertambah pulak
Tapi keje je la esok kan..setelkan ape2 keje yang patut
Jumaat cuti lagi..hari wilayah..
Sape keje KL je cuti k.eheheh :P

Oklaaa...jyaaaa
Oyasumi mina san~

3 comments:

Why Farouk said...

cumil je hadiah tu. btw bila baby tu nak kuar.. hehe

Kuazue Mohd said...

lololo dah dpt dah baby hadiah....beh nyer..cercuba awak amalkan minum sesudu teh minyak habbatussawda tiap.mlm ...semoga sunnah nabi memberi byk manfaat wat kita nie..try la..

アヌム said...

why: cumil kan.heeee..aaa bile ekk..tunggu...hihi...insy early may :)

kuazue: teh ape tu eh..tatau mana nak cari tu.huhu..btw thanks..bole try2 google nnt :)