Tuesday, January 29, 2013

Jalan2 Genting Highland

Salam.
Hari ni cuti..erk smlm pun cuti kan
Hari ni mc..tak berapa sehat
So mood nak keje kelaut huhu
Aa tapi larat pulak update belog kan ahaha

Sambil2 berehat dekat umah
Nak tulis blog japp
Nak cite pasal minggu lepas punya aktiviti huhu
Lambat pulak nak story mori
Alaa bukan g mana pun..g genting je
Saja nak g tempat sejuk ckett
Nak g nihon jauh sangat kan.wuwuwu

Masa nak g tu gatal sangat nak naik skyway
Padehal dulu2 bukan tak penah naik
Time pegi ok laa..xramai sgt org
Sbb dah tengahari kot..
Time balik..perghh menyesal pulak
Beratur panjang gila tunggu turn..haha


Sebelum datang memang rasa macam nak jalan2 dekat dalam je..tak plan nak masuk outdoor game sbb dah tau bukan boleh main banyak pun kan..Tapi teringin punya pasal..masuk laa jugak..haha..tapi tahlaa tak menyesal pun kot..ok je..walaupun main game2 yang tak mencabar pun hihi

Ada la a few games/tempat yang sebelum ni datang tak penah try pun, kali ni try sebab tu je antara yang oleh di main.hahaa..sadisss..kebanyakkan game tulis preggy woman takleh naik/main..ada satu tu je derhaka cket..main gak..alaa cawan pusing2 tu je..ok je kot sbnrnye..risiko tanggung sendiri la..heeee..



Nak naik yang kayuh2 itik ni..tapi last2 tak naik sebab ni pun tulis preggy woman takleh naik..takpe laa yang ni next time nanti jelaa..kang penat lak nak pengayuh..bukan tak penah naik dolu2..huhu



Berapa game eh naik aritu..tak banyak mana pun haha
Banyak takleh main dari boleh..
Tai oklaa..cuaca petang2 tu macam sejuk la jugak kan
Ingatkan tak sejuk mana.haha

Oklaaa..sambung stori mori next entri
Jyaaaaa

5 comments:

Rai Ourkizuna said...

oloss..kayuh itik pun preggy woman tak boleh naik ke..hehehe..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe lama tak naik genting

aReLaN said...

bestnya la.lama tak gi genting.wuuuu

dhiera said...

kayuh itik tu pun xboleh? pelik

アヌム said...

k.rai: tu aaa dh tulis xleh naik mls lak naik.huhu

saiazuan: aaa g la nnt

arelan: aaa sile2 nnt..heee

dhiera: tula pasal.haha.tp diorg x hlg pn kot kalau nk naik gk.