Wednesday, March 27, 2013

Checkup hari ni..

Salam
Hari ni ade checkup
Sekarang ni dah start checkup 2 minggu sekali kan

Hasil checkup hari ni :

Berat : Naik 1 kg dari 2 minggu lepas. erkk
Bp : 130/77 - ok
Heartbeat baby: 132 bpm ok
Air kencing : ok
Hb: 11.4 - ok. yeayy dah naik dari sebelum hari tu :)
Kaki : bengkak - tak ok
Tangan: Asyik kebas2- tak ok

Kesimpulannya overall nampak okla minggu ni huhu
Pasal kaki and tangan tu, nanti esok ade appointment dengan gynea tempat plan nak bersalin nnt
Esok jela tanye lagi..tapi hari tu dah tanya dah
Dr tu kata normal je time pregnant ni huhu
Tadi tu cek dekat kkia je
Tah laa saja follow je appoinmnt die
Ptg2 bukan ramai mana orang pun
Cumanya kkia ni bukan ada dokter pun
Nurse2 je yang handle huhu
Dokter ade seminggu sehari je hari rabu

Aaaa aku kira2 hari ni patutnya dah 34 minggu
Ikut kalkulator bersalin dekat website pun sama
Tapi diorang kira baru 33+2
Erk tahleee tak paham haha
Ape2 jela.ikut ticker pun 34w.huhu

Oh ye, skang dah sampai umah dah
Amik time slip je tadi
Malas lak nak masuk ofis balik lepas checkup heee

Oklaaaaa
Jyaaaaa~

6 comments:

✿ pink velvet ✿ said...

checkup kite malang je arini, huhu!

cik chinta said...

yeayy..sm r kt, hb da nek. smoga spi ke bsalin hb kt bdua ok (:

visitme@FaTiN cOrNeR said...

whoaa..akak dh nk dpt baby ke.. hopefully dpt baby yg comel2..hehe..

Brilliant Marjan said...

moga segalanya dimudahkan..dulu masa preggy, sbb berat naik lebih (2kg) doc n nurse suh minum air gula sbb ingt bb besar w'pun tiada sejarah kecing manis..tp alhamdulillah bb lahir 3.29kg ^_^

Amanina said...

hehe..tak sabar nk tgk baby :D

wawa_addien said...

semoga ibu n baby sentiasa siha
take gd care both of u ;)