Saturday, March 9, 2013

Set bersalin

Salam

Ahaaaa..sekarang dah berkira-kira nak beli set bersalin
Ramai member2 suggestkan Nona Roquy
Tengok harga paling murah boleh dapatkan dalam RM300 camtu laa

Ke ada sapa2 yang tau mana nak beli set bersalin NR dengan lebih murah plus boleh dapat free bengkung ke kan..ekekeke


Yelaa mana tau boleh dapat kan
Sebelum g order online kat mana-mana ke
Tapi ingat kalau larat nak g je stokis mana2 yang paling dekat ke
Tengok la nanti..
Banyak masa lagi kott heheh

Jyaaaaa
Oyasumi :)


3 comments:

Yaya Azura said...

Bila due date nya anum?
Bestnya dah nak dapat baby...;)

アヌム said...

Insy awal bulan 5 nanti kak..doakan semuanya baik2 je ye :)

Wawa Tasliman said...

saya pun tengah survey2 set bersalin nih.. tak tau nak beli mana 1..