Friday, April 26, 2013

Officially bercuti. Yeayy :)

Salam
Hari ni last day kerja.yeayy..seronot..
Dengan ini saya mengumumkan akan mula bercuti dari kerja pada 38w 5d aaa
Okla tu kan nak dekat2 39w dah hihi
So far memang drive sendiri lagi g kerja
Hari2 kena redah jem g kl
Perjalanan pergi dalam 1 jam, ballik pun dalam 1 jam
Tu normal..kalau tak normal, jem melampau, memang lebih la wuwuwu (T__T)
Dah nasib kerje dekat kl nak buat cmne kan heheh

Bangun pagi2 pun lambat je
Nak angkat kaki pun sakit
Yelaa bila dah baring lama,
Once nak bangun tu area ari2 tu memang sakit gilaa
Amik mase cket nak ok huhu
Hari2 pun asek terlambat je nak sampai ofis
Dah la skarang ni bertambah jem sket sebab projek mrt merata2
Jalan shortcut yang biasa lalu kena tutup
Kena redah jalan byk traffic lite wuwuwu

Aaa bos pun terkejut tadi
Dia ingat aku dah start cuti
Pastu cakap la hari ni last
Bos2 sume risau takut sangat aku terberanak time kat ofis
Macam tak sabar2 nak suh aku stat cuti heheh
Aku pun tak saba gak nak start mc sbnrnye
Sebab mcm x larat dah nak g ofis huhu
Padehal ni nak start ber-mc je sampai la beranak nanti bukan amik cuti
Dokter baik kot nak bagi mc kannnnn
Dah beranak baru nak call bagitau ofis, so pastu baru start cuti 2 bulan tu
Aaa kan best kalau mcm gomen,3 bulan kot kan huhuuu

Oklaaaaaa,tu jeeee
Jyaaaa~

6 comments:

Miss N and Mr N said...

Tcare...semoga dipermudahkn segala urusan...especially utk deliver nanti. :)

n O e s u h a i m i said...

selamat bercuti...jaga diri sampai bersalin..semoga semuanya selamat k..

Miszyuyu said...

selamat berehat kak anummm

✿ pink velvet ✿ said...

Kite dah beranak dah, hehe!

dhiera said...

waa...take care! kalau dah beranak, habaq la kami ni~

cik chinta said...

best2...kt mgu dpn kje lg. Hihi