Wednesday, April 10, 2013

Packing oh packing


Salam

Hari ni dah masuk 36 minggu dah
Wooot woot..
Ikut bulan 9 bulan dah kan 
Alhamdulillah..tak sangka sampai 9 bulan dah my baby dalam perut ni
Ikutkan dah taklama dah ni
Dalam excited nak tunggu baby keluar tu
Risau jugak la kot2 apa2 jadi dah saat2 akhirnya
Mintakla dijauhkan..Amin

So, sebagai persediaan awal ni
Haruslah packing barang mommy dan baby kan
Dah buat2 list haritu
Pastu dah masukkan apa yang patut dalam list ke dalam beg
List tu google2 je, pastu tambah2 sendiri heee

Rasa macam beg kecik je pn ada
Rasa tak muat lak
Kalau boleh semua benda pun nak sumbat haha
Tak berapa reti gak nak bajet berapa banyak yang nak guna time dekat hospital nanti heee

Rasa ada cket2 lagi nak tambah
Bukan baju2 la, benda2 lain yang rasa perlu
Letak dalam extra bag or raga je kot heee

Ohoho cuaknyaaa huhu
Oklaaaa jyaaaaa~

16 comments:

the malay male said...

semoga dipermudahkan

oli-go said...

mommy to be..tahniah..insyaallah semua okey...=)

DLaAMaya22 said...

Assalamualaikum... Subhanallah, Alhamdulillah.. Actually, sy selalu baca blog saudari... Silent Reader... Hehe

Tumpang hepy jgk, akak dh nk dpt baby kn... Ske nye kte, kte doakn akak dan baby cehat2 je... n selamat sumenye.. InsyaAllah, moga dprmdhkan hendakNya... Byk berdoa n zikir taw..

Kte plak yg xcited, msty baby comel cm mommy die larhh :'D

Btw, jage diri baek2 na? Hope everthng is gonna be OK :') Allahumma amin <3

Rin Saharina said...

semoga Allah permudahkan segalanya kak =) xsbr nak tgk baby akk. cnfrm comel mcm mummy dia =)

ena meina said...

smge dipermudahkan sis
mommy to be.. :)

khairunnisa ♥ said...

moga selamat semuanya. tak sabar tunggu kelahiran cahaya mata penulis :)

Doa padaNya, moga dipermudahkan :)

sitiezahim said...

anum, moga dipermudahkan dan selamat semuanya ek..mmm dah tunggu hari ni, jgn biarkan perut kosong. incase tiba2 sakit nak bersalin, ada tenaga nak meneran :D

Afina Sabri said...

Semoga dipermudahkan segalanya! :)

meyda said...

wah.. Cepatnya dah 9 bulan.
Bace entri nie pun dah rase nervous & excited. Huhuhu...

Anum, jage kesihatan & hati2.. Banyakkn doa untuk keselamatan semuany & kelancaran bersalin ^^

Wawa Tasliman said...

semoga semuanya dipermudahkan.. mana lagi banyak, barang mummy ke barang baby? :)

ariana said...

Mmg tiba masa packing dah.., maduk 9 hln dh tu..
Akak doakan semuanya slmt dan dipermudahkan oleh Allah ye anum..
X sabar nak kenal org baru:)

Umie Naziera said...

akak,smoga semuanya lancar dan baby dgn akak sihat2 yee

cik chinta said...

cute2

jeBateja said...

Ok my pren....semoga di permudahkan hendaknya.....

アヌム said...

Thank you semuaaa..waaa baca wish2 dari semua tiba2 rasa nervous..mcm dah nak beranak je rasanya ni heeee..aminn..moga dipermudahkan hendknya..heeee

Ain SSB said...

Aww mesti excited kannn! hehe. Semoga semua dipermudahkan InsyaAllah! <3