Thursday, April 11, 2013

Sayonara my friend (T_T)

Salam

Hari ni macam2 pulak yang jadi huhu
Antaranya one of my best friend nak g jauh hari ni
Aaa jauh ke mana tuuu
Ke France..woo syoknyee kalau dengar kan
Dia kena g sana pasal kerja setahun
Tapi nanti bulan 7 kot time puasa ade boleh balik 3 minggu
Syok memang syok, tapi ada anak kecik setahun lebih plus suami yang tinggal kat mesia ni
Sedey gaklaa
Tapi xpe, nnt kang bulan bape tah, 6 kot husband dia folo g sana
Baby tatau lagi camne.huhu
Nasib ada makpak yang boleh jagakan baby :)


Semalam malam dapat jugak jumpa
Sebab my friend tu dengan husband n anak dia datang umah
Kitorang dinner sama (my mom pun ada sbb dtg dr kg)
Sambil sembang2
Lepas tu bagi pinjam apa yang boleh  (baju sejuk  etc)
Dengar2 sana sejuk gak lagi 8-10 degree.huhu

Me friend tu risau lak nak bwk byk2 takut beg berat
Ending tadi timbang2 masa cek in 20++kg je
Tak lebih mana pun, ngam2 je..tapi kalau lebih ok je kot kan heheh :P

Tak dapat nak anta g airport tadi
Gudlak my friendddd
Nanti ada peluang saya g lawat u dekat france.ekekeke :)

Jyaaaaa~

p/s: btw hari ni and esok dapat mc.huhu.

2 comments:

sitiezahim said...

kalau di germany minggu ni, asik ujan je. next week dah start panas sampai meibi cecah 20 darjah..uwaaaa paneeehhh...

Amanina said...

bestnya kawan akak tu kan :)