Friday, May 3, 2013

3 May dahhh..huhu

Salam

3 May dah hari ni..
Semalam takde idea nak tulis entri apa..
Mood nak menulis pun takde huhu
Oh ye..3 May dah..dah saye masih lagi di rumah
Belum lagi beranak..show pun takde wuwuwu
Cumanya semalam memang perut asek memulas2 je
Tahlaa salah makan kot..asek beri je keje.4-5 kali gak kot haha

Hari ni macam dah ok cket..
Aaa cite pasal 3hb dah..rumah tak dapat masuk lagi
Diorang suh tunggu malam esok pulak kononnya nak bagi kunci
Haihh penat menunggu kan
Family nak datang dari perak petang ni
Ok sila la menapak ke tingkat 4 ni
Kesian kat opah yang dah tua la
Penat orang tua tu nak naik tangga ni
Ingat haritu dapat pindah dah
So takdela penat2 nak naik tangga dah kan
Esok kan my lil bro nak nikah
Tu family datang tu..
Tapi diorang balik ptg esok jugak kot
Sebab 5hb dah hari mengundi kan
Semangat je nk mengundi isk2
Aku mmg tak balik laa
Hubby, ntahlaa takkan dia nak balik mengundi
Tinggal aku sorg2 kat kl ni huhu

Semalam patut kena g kkia check up mingguan tu
tapi aku tak g sebab malas gile
Tak larat pulak rasa nak drive sendiri g check up
Kkia tu dkt dgn tmpt kerja, so jauh skit la kan
Biase g tu sbb time tu keje, so x pelaaa
Last2 kol je kkia tu ckp x dpt g smlm
Dia kata g kkia len pun boleh
Ade je satu kkia len dkt dgn umah ni
Nurse tu ckp kalau selasa dpn x bersalin lagi,
G jela check up tu selase dpn
Oklaaaa..huhuu
Due rabu, rabu tu kalau x branak lg mmg nk g spital pn

Aaaa esok mjlis nikah adik tu
Mesti ramai gile sedare2 datang kan
Tengah mood malas nak jumpe org sbb skang dah gmok giler kott
Mana taknya dah naik 20kg kott
Nanti msti org asyik tanye bile nak branak kan..
Aaa mintak2 x stress esok haha

Oklaaa ape aku merapu ni
Entri yang sangat random
Jyaaaaa

7 comments:

Nurulhuda Abdul Latip said...

Gemuk ada isi takpe.. Wow 20kg naik?? Takper pasni confirm slim.

dhiera said...

majlis nikah ye kat mana?
mesti berdebarkan tunggu hari ye~

Mimin said...

Saspennye! Anyhow i doakan yang terbaik ntuk u semoga dpermudahkan bersalin n baby sihat semua. Da prepare air selusuh or rendam akar fatimah?

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe zuan pun da kering idea nak tulis.. dah habis perah tuk entry jejalan ke krabi.. dah baca? hehe

balik ngundi?

cik chinta said...

lps bnk kompem trun byk jg. berharap....

Farhana Basri said...

semoga semuanya dipermudahkan. chaiyokk kak anum!

Amanina Mads said...

huhu.. bestnya makan kenduri.
baby takmo keluar lg la tu. hehe