Wednesday, May 1, 2013

39 weeks!

Salam

Selamat hari buruh!
Dah masuk bulan mei dah rupanya huhu
Dah masuk 39 minggu jugak hari ni
Tak kemana pun kot hari ni
Nak pindah rumah pun tak dapat
Nak jalan pun tak berapa larat dah
Ingat nak packing2 barang nak balik kampung nanti jela
Kalau tak packing sendiri nanti hubby taktau kot nak packingkan huhu

Start dengan keluarkan breastpump set dari kotak
Dah beli haritu tapi tak charge ape pun lagi
Ade je dalam kotak and plastik die
Tak tengok pun manual dia aritu
Punyela malas kan
Semangat nak beli je.hampess huhu

Pastu tengah nak charge tibe2 macam pelik je
Tak kuar pun gambar bateri tengah cas ke
Test2 sekali charger rosak la pulak
Haihh tensen betol :(
Kenape laa ade je benda yang malang ni
Nak pegi tuka pun satu hal la pulak
Dah tak larat laaa nak g tuka time2 ni isk2 :(
Tapi tak tuka kang nak charge guna apaaa
Wuwuwwwwu sadissss

Aaaa emosi tak stabil laaa lately
Ade je benda yang tak bestnyaaaa
Stress!

Oklaaa
Nak sambung packing barang balik kg pulak laaa
Dari termenung sana sini mengenangkan nasib huk2
Perut pun dah lapaa ni
Huhu

Jya!

p/s: baby, bile laaa nak kuarrr..huhuuu~

10 comments:

Miszyuyu said...

jangan stresss nnti baby stress hehehe

cik chinta said...

waaaaa...seminggu je lg. sabar2.

Amanina Sofea said...

tak lama lg tu.. baby tak sabar nie. hehe

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe chill chill kawal emosi :D

adnil linda said...

semoga dipermudahkn semuanya...

#is this kakAnum (ex-semestian)

the malay male said...

dah nak sampai masanya tu... be prepare

n O e s u h a i m i said...

selamat hari buruh...tak lama lagi la ni erk..semoga semuanya selamat...

Rai Ourkizuna said...

baby nak tunggu election jugak kot.. hehehe..semoga semuanya berjalan lancar ya..

dhiera said...

dah dekat EDD dah tu. best ye,, best ye. dah boleh pegang baby. nanti review ye breastpump apa yang beli tu~

jeBateja said...

betul kata missyuyu tu...jgn stres2.....