Wednesday, May 1, 2013

Oh my rumah lagi!

Salam

Konon2  dapat kunci 1 May kan..nak masuk umah
Last2 agen tu cakap 1 and 2 hb ni owner nak pindah barang dulu
Dia akan bg kunci dalam 3 or 4hb
Haishh owner ni kenapa x pindah je brg weekend aritu
Kan dah janji nak bg kunci 1 may? mm
Tulaa dah agak dah time dah sampai date ade je alasan nak postpone
Ni nanti 3 or 4 hb xsure lagi bole dpt ke x kunci
Memang sakit hati betul laaa
Kalau tau dulu dari bulan 12 mcm ni, asek postpone je
Memang taknak sakitkan hati dgn beli umah ni
Asek janji boleh masuk, boleh masuk
Last2 postpone.Ade je alasan mcm2
Rasa kesian dekat diri sendiri isk2

(T___T)

Memang kalau boleh dah lama nak sgt msuk umah tu
Kalau boleh mase awal pregnant dulu lagi laa
Mase tengah larat lagi
Tak sangka sampai nak beranak pun tak dapat lg masuk umah
Sedeynyeeee
Sampai hati buat kitorang mcm ni sob sob
Sampai nak beranak ni pun berharap gk dpt msuk umah
Tp rasa mcm xde harapan je
Baik pikir nk beranak ni camne
Mental pun tak abes prepare lagi
Nak serabutkan dengan masalah rumah

(T____T)

Tak sangka sampai nak beranak ni
Aku boleh panjat tangga lagi naik tingkat 4 hari2 huhu
Takde lif ok umah ni
Umah nak pindah tu tingkat 1 je huhu
Rumah pun tak proper lagi
Tak abes lg beli brg rumah sbb konon nak tgu pindah umah
Tinggal angan2 jelaaa kott sob2
Tapi kalau dah beranak rse x larat je nak naik tgga
Nak trus blk perak pun larat ke
Jauh kot huhu.Tengok la nnt cmne

(T_____T)

Oklaa abes bab rumah
Tadi g melawat member yang baru je branak awal pagi tadi
Tahniah jueeee
Baby comey jee 2.4kg huhu
Bestnyee sume dah selamat
Lepas ni my turn la pulak
Moga dipermudahkan.Amin

Jyaaa
Oyasumi

3 comments:

Miss N and Mr N said...

Sabar bnyk2. nk beli rumah mmg bnyk dugaan. same as my situation..tp masa tu nk kawen. trus mls nk fikir hal rumah..concentrate on kawen dulu. hope everything smooth for u sis. for now, the best is to prepare ur mental for delivery. In shaa Allah..nnt setel la kot psl rumah tu.

dhiera said...

sabar banyak-banyak ye.. tapi kan, kalau ikut dari segi undang-undang, kite tak ada hak ke nak buat report sebab dah bayar semua kan? kira rumah tu dah jadi hak korang suami isteri kan?

n O e s u h a i m i said...

jgn postpone lagi dah la..lagi stress nanti...byk exercise la ni..sbb hari2 naik tangga tkt 4...maybe senang nak lahir anak nanti...